Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Melanie C visszatért!

Mel C - Melanie C visszatért!

Melanie Chisholm, az elmúlt évtized egyik legsikeresebb angol énekesnője. A volt Spice Girls tag Melanie szóló karrierjével bebizonyította, hogy számára a lánycsapat, csak a kezdet volt. Hárommillió példányszámban eladott önálló album; folyamatos jelenlét a top listákon; tizenegy angol sláger megírása társszerzőként.

Legújabb albuma újabb bizonyítéka tehetségének és kimeríthetetlen kreativitásának. A Beautiful Intentions Melanie rég dédelgetett álmának megvalósítása volt. A lemez, saját független kiadójánál jelent meg. Az énekesnő bevallása szerint fantasztikus volt úgy dolgozni, hogy nem nehezedett rá nagy nyomás. Az album producere Greg Haver volt, aki többek között a Manic Street Preachers, Super Furry Animals és Catatonia lemezein is dolgozott.

A Beautiful Intentions tele van rock himnuszokkal, és mély személyes érzelmekkel átszőtt darabokkal. „Minden dallal egy-egy érzelmet próbálunk felidézni, egyfajta utazást tenni a lelkünkben. Talán egy kicsit túlságosan is személyesre sikeredett az album, de ennek ellenére a szövegek nyitottak, mindenki saját élettapasztalata szerint értelmezheti őket. A személyes kötődés ellenére a legfontosabb mégis az, hogy ezek mind nagyszerű dalok.”

Melanie társszerzője a lemez összes dalának, kivéve az első single-nek, a ’Next Best Superstar’-nak, amit Adam Argyle írt. A ’First Day Of My Life’ a második maxi a német rádiós játszási listákon a harmadik helyre is felkerül, és jelenleg a hazai rádiós listákon hódít. Az album egyik szívhez szóló dala a ’Better Alone’ lesz a következő rádiós sláger, ami arról szól, hogy hogyan tanuljunk meg kezelni a szomorúságunkat, ha elveszítünk valakit...

A korong mindenkinek szól, aki szereti a rock zenét, és nem siklik át a mély érzések felett.

Jónap Tamás

2006. 03. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 03. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 03. 10. 15:05
Csakhogy eszükbe jutott már megjelentetni itt nálunk is!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Melanie C visszatért! cikk képei
Mel C - Melanie C visszatért!