Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Il Divo énekli a FIFA VB dalát

Il Divo - Il Divo énekli a FIFA VB dalát

A négytagú énekegyüttes az egész világon óriási sikert ért el bemutatkozó, majd "Ancora" című második lemezével. Így őket érte a megtiszteltetés, hogy - a sorban Ricky Martin és Anastacia után - elénekelhetik a VB és így a "Voices" c. hivatalos album főcímdalát.

Négyévenként a világ vezető futballtestülete, a FIFA odaítéli a jogot egy lemezkiadónak a hivatalos zenei program elkészítésére a világ egyedülálló rendezvényéhez, a FIFA világbajnoksághoz.

Az Il Divo egyike napjaink azon ritka angol művészeinek, akik #1 pozícióban debütáltak az amerikai Billboard magazin 200 legjobb albumának listáján, és 2005 januárja óta több mint 10 millió albumuk talált gazdára világszerte; ezzel a múlt évben a legtöbbet eladott művészek lettek a világon. A 2006-os németországi FIFA világkupa hivatalos dala egy gyönyörű, érzelmes ballada "Time of Our Lives" címmel, melyet külön erre az alkalomra írt a híres svéd dalszerző, Jorgen Elofsson. Ezt a dalt fogja előadni az Il Divo a világkupa müncheni megnyitó ünnepségén 2006. június 9-én, melyet várhatóan több mint egymilliárd tévénéző kísér majd figyelemmel.

A 2006-os FIFA világbajnokság hivatalos zenei programja egy hivatalos albumot is magában foglal, amely az Il Divo mellett többek között, Mariah Carey, Celine Dion, Rod Stewart, Eros Ramazzotti, Julio Iglesias, Whitney Houston, Anastacia, Shakira és még más sztárok egy-egy dalát tartalmazza. A "Voices" sztárelőadói között olyan művészek is szerepelnek, akiket szoros szálak fűznek a futballhoz: Eros Ramazzotti, Shakira, Youssou N’dour, Julio Iglesias és Mick Hucknall

Jónap Tamás

2006. 03. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 03. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 03. 12. 18:13
semmi
Vendég 2006. 03. 15. 15:40
Király!!! Nagyon jó!!!!
Vendég 2006. 03. 15. 15:40
Király!!! Nagyon jó!!!!
Vendég 2006. 03. 15. 15:40
Király!!! Nagyon jó!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Il Divo énekli a FIFA VB dalát cikk képei
Il Divo - Il Divo énekli a FIFA VB dalát