Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Dupláz a Hooligans!

Hooligans - Dupláz a Hooligans!

Március 11-én, szombaton este a Hooligans DUPLA koncertet ad! A zenekar születésnapi koncertjére akkora nagy volt az érdeklődés, hogy a meghirdetett időpontra a koncert előtt már minden jegy elkelt, így az utolsó pillanatban úgy döntöttek a huligánok, hogy még aznap egy másik koncertet is bevállalnak!

Március 11-én szombaton este a Petőfi Csarnokban kerül sor Hooligans immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő születésnapi koncertjére, ami úgy néz ki, hogy DUPLA koncertnek ígérkezik. A zenekar péntek este döntött úgy, hogy a jegyek fogyása tükrében még egy koncertet bevállal aznap este. Így aki már nem jutott jegyhez, annak most esélye van váltani az este 11 órai bulira a Petőfi Csarnok pénztárában.

"Idén fergetegesen nagy show-val készülünk, különleges fény- és hangtechnika, valamint színpadi látvány fogadja majd a közönséget. Szeretnénk a rajongókat idén elkápráztatni... és ezt szó szerinti fenyegetésnek vehetik!" - fűzte hozzá mosolyogva Endi, a zenekar dobosa.

"Rengeteget készülünk erre a koncertre mind az új stábbal, mind pedig mi magunk a próbák alatt. Meglepetéssel is készülünk, de ennek részleteit még nem árulhatjuk el, mindössze annyit mondok, hogy természetesen a zenélésen kívül történik valami a színpadon" - egészítette ki Tibi.

Természetesen hallható lesz az est folyamán a legutóbbi, "Vírus" lemezük dalai, de emellett a korábbi, legnagyobb slágereiket is előadják majd. "Tehát találkozzunk egy nagy bulira március 11-én a Pecsában!" - szólít fel mindenkit a 4 "huligán".

A dupla koncert előzenekarai ezúttal a Disco Express és a No lesz. Az első koncert a korábbi meghirdetettől eltérően már 19 órakor elkezdődik, a második koncert pedig 23 órakor veszi kezdetét.

fkriszta

2006. 03. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2006. 03. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 03. 11. 14:41
És megin megvernek valakit aki nemszereti ezt a szar divatrock zenét!!!???
Vendég 2006. 03. 11. 15:28
EZ EGY FOS
Vendég 2006. 03. 11. 18:26
f
Vendég 2006. 03. 12. 13:11
NE FIKÁZZÁTOK A HOOLIGANST!!!!!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Dupláz a Hooligans! cikk képei
Hooligans - Dupláz a Hooligans!