Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Visszatér a Slayer is

Slayer - Visszatér a Slayer is

A thrash metal koronázatlan királyai 2006-ban új lemezzel jelentkeznek. Az évek óta várt lemezt egy állomok-beli turné előz meg, amelynek egyik csúcspontja minden bizonnyal a mágikus 666 szám köré fonódó 2006. június 6-i dátum lesz.

Amióta hivatalosan is jön a várva várt Guns n’ Roses lemez, és európai fellépések sorozata remélhető, sorra érkeznek a hírek és pletykák további, régóta hallgató együttesek felől. Legutóbb az Alice in Chainsről szóltunk, akik énekes-hiány ellenére máris turnét terveznek, a Led Zeppelin háza táján is suttognak egy visszatérésről, és most tessék: a Slayer is magához tért.

Slayer - Visszatér a Slayer is

Az együttes, melyet a Metallicával, az Anthraxszal és hasonlókkal az amerikai trash metál szülőatyjának tekintenek, 2001 óta nem jelentkezett új stúdióalbummal, ám a híresztelések szerint erre sem kell már sokáig várni. Az eddig címtelen projektként számon tartott lemez ez év őszén kerülhet a boltok polcaira. A szerencsésebbek azonban már a megjelenés előtt hallhatnak részleteket az új, dobhártyaszaggató nótákból, hiszen a Slayer nyáron (eleget téve a 2006. június 6.-ai, mágikus „666” számnak) koncertekre készül az államokban. Az „Istentelen szövetség: Prédikáció a perverzeknek” névre keresztelt turné olyan vendég-előadókkal is büszkélkedhet, mint a Lamb of God, Mastodon vagy a Children of the Bodom.

A klasszikus felállású Slayer (Tom Araya, Kerry King, Jeff Hanneman és Dave Lombardo) már izgatottan várja a szenzációsnak ígérkező nyári szezont. „Remek érzés újra azokkal a srácokkal együtt muzsikálni, akikkel annakidején elkezdtük” nyilatkozta Lombardo, aki pályafutása alatt többször is megvált a csapattól, majd újra csatlakozott hozzájuk. „Az összhang megvan, és pont ez az izgalmas az egészben: megfogni azt az eredeti hangulatot.”

Mint láthatjuk, egy mindenképpen sokszínű, rock-legendákban gazdag 2006-os év áll előttünk.

brigichan

2006. 03. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

brigichan 2006. 03. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Max 2006. 03. 16. 18:45
"Az együttes ... 1990 óta nem jelentkezett új stúdióalbummal" ööö... Slayer - Divine Intervention [1994] Slayer - Undisputed Attitude [1996] Slayer - Diabolus In Musica [1998] Slayer - God Hates Us All [2001] A Slayer gyilkos.
brigichan 2006. 03. 17. 9:03
Módosítva.
Max 2006. 03. 17. 11:20
:)
Vendég 2006. 03. 17. 12:19
Most örülsz? Elég #&@% napom van, remélem, tudod.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Visszatér a Slayer is cikk képei
Slayer - Visszatér a Slayer isSlayer - Visszatér a Slayer is