Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Palika saját dala?

Kerozin - Palika saját dala?

A napokban látott napvilágot a képernyőről már jól ismert Bruckmann Balázs új zenei produceri munkája, a DJ Bruckmann feat. XL néven elkészült "My Way" c. felvétel. A speciális kislemez máris nagy népszerűségnek örvend, néhány rádió ugyanis azonnal rotációban kezdte el játszani a szerzeményt.

A "My Way" zenei alapjáért maga Bruckmann Balázs volt a felelős, így nem csoda, hogy a DJ új dala abszolút az aktuális trendeknek megfelelő modern tánczene. A saját útját járó DJ-ről szóló szöveg a Kerozin frontemberének és angol barátjának közös munkája, az ének pedig szintén a Kerozin éléről ismert Axel feladata volt.

Az önállóságról szóló "My Way"-hez készült klip abszolút hitelesen, ugyanakkor néhol direkt viccesen jeleníti meg a ma már retrohangulatú '80-as éveket. Bruckmannt saját unokaöccse játssza a kisfilmben, Balázs a klipben látható televízió képernyőjén pedig bajszos tévétornász szerepben tűnik fel, ám láthatjuk rockerbőrben és egy speciális "Boney M. vs. Modern Talking feat. ABBA"-kompozícióban is - utóbbiban Dieter Bohlent alakítja. További érdekesség, hogy ugyancsak szerepel a klipben Balázs barátnője, Léna. A "My Way" videoklipje egyébként saját gyártású munka, Bruckmann társa a rendezésben Kőváry Tamás volt.

A "My Way" remekül beleillik Bruckmann DJ-szettjeibe, hisz a hétvégén bulizó fiatalok már egyre inkább ismerhetik Balázst a DJ-pultban tevékenykedő lemezlovasként is, nemcsak hazánk legnépszerűbb tévésorozatának szereplőjeként.

Jónap Tamás

2006. 03. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 03. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 03. 22. 17:52
Ez nem cikk hanem egy hírlevél, amit nem te írtál, csak aláírtad a nevedet...
Vendég 2006. 03. 23. 12:03
Egyetértek, ez egy hírlevél...
Vendég 2006. 03. 26. 17:17
nekem tetszik
Vendég 2006. 04. 08. 11:53
ki ez a rosz buz.i?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Palika saját dala? cikk képei
Kerozin - Palika saját dala?