Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új lemez a Bon Bon-tól

Bon Bon - Új lemez a Bon Bon-tól

Az utóbbi hetekben a "Kútfejek" című filmhez írt azonos című slágerrel a középpontba került Bon Bon zenekar új lemezzel jelentkezik. A "Dupla élvezet" c. kiadvány a 2005 májusában rögzített budapesti nagykoncert hanganyagát tartalmazza.

A duplaalbum április 14-én jelenik meg, s a két korongon összesen közel harminc dal található, rajta az eddigi összes nagy slágerrel: "Holnaptól", "Szabad a gazdag", "Hétvégi királylány", "Haverok, buli, szamba", "A sexepilem"... stb. A lemez bővelkedik vendégművészekben és duettekben, ami még jobban feldobja az élő hangszerelésben megszólaló egyébként is húzós és jól ismert slágereket. A "Kapod, amit látsz" című slágerben közreműködik Ganxsta Zolee és a Kartel, a "Köszönöm, hogy vagy nekem" egy speciális acapella verzióban került fel a lemezre a Fool Moon tagjaival közösen, a "Viva Espana" című nótában az Irigy Hónaljmirigy is megszólal, de nem maradhatott le a koncertalbumról Auth Csilla és Szolnoki Péter kettőse, a "Féltelek" sem.

Bon Bon - Új lemez a Bon Bon-tól

Bónuszként megtalálható a "Kútfejek" c. film főcímdala is eredeti verzióban és egy Erős vs. Spigiboy dancemix formájában is. A "Kútfejek" rövid időn belül került a kereskedelmi rádiók legnagyobb kedvencei közé. A felvételhez természetesen video is készült a film főszereplőinek társaságában.

Jónap Tamás

2006. 04. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 04. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 11. 10. 15:15
hogy kell le tölteni??????????

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új lemez a Bon Bon-tól cikk képei
Bon Bon - Új lemez a Bon Bon-tólBon Bon - Új lemez a Bon Bon-tólBon Bon - Új lemez a Bon Bon-tól