Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Insipid, RHCP-Tribute, Mz/x: Turné

Insipid - Insipid, RHCP-Tribute, Mz/x: Turné

Április 11-én indul a címben is szereplő három zenekar közös, 2006-os tavaszi turnéja. Budapesten május 20-án lesznek láthatóak a Blue Riveren, de az ország több kisebb-nagyobb városában is megfordulnak.

Mindenképpen "muszáj" megemlítenünk, hogy David Attenborough új természetfilmje a Kérészekről fog szólni, és az Insipid gitárosának családjától bérelte a stáb a csónakot - Gyomaendrődön. Mellesleg ugyanezen a helyen vett magának hétvégi házacskát a barátok közt Kingája is. Ennyit a bulvárról... :)

Lássuk sorban a zenekarokat, hogy tudd, mire számíthatsz! Hallhatod majd elsőként az Mz/x-et! A csapat 1999. őszén alakult a Nothing B.N. és a Wagadogu zenekar projektjeként. Első sikerük 2001. telén volt, amikor is a III. Rolling Rock tehetségkutató fesztiválon 1. helyezést értek el, melynek eredménye a Mezőtúri fesztiválon és a Szigeten való szereplés. Mostanra két lemezzel rendelkeznek, stílusukban keverednek a különböző zenei elemek. Megtalálható itt a rock, funky, rap. A koncertek élvezeti értékét emeli az ének szuggesztív előadásmódja.

Insipid - Insipid, RHCP-Tribute, Mz/x: Turné

A következő együttes, akiket hallhatsz majd az Insipid zenekar, akik a 2006-ban megjelenő lemezükre készülnek. Húzós, dögös, kicsit funkos modern rockzenét játszanak, a színpad süt a ritmusok alatt, a közönség férfi tagjainak csajozni támad kedvük, a lányok pedig.. ők is elgondolkoznak. Így lesz ez most is, hiszen a hangulat garantált. Akik pedig sűrűn odakapcsoltak a magyar zenetévére, láthatták a "Kapcsolj át!" című video klipjüket is.

Az esték harmadik szereplőjeként hallhatjátok majd a Good Time Boys-t! Ők Magyarország legígéretesebb Red Hot Cihli Peppers Tribute zenekara! Ez az amiről nem sokat kell beszélni. A Good Time Boys által eljátszott RHCP nóták átölelik az eredeti banda egész életét. Természetesen a nagy slágerek nem hiányozhatnak a programból, de az igazi "csilisek" is megtalálhatják majd kevésbé ismert kedvenceiket is.

Forró turné ígérkezik, nem érdemes otthon maradni!!

Gab

2006. 04. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2006. 04. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Insipid, RHCP-Tribute, Mz/x: Turné cikk képei
Insipid - Insipid, RHCP-Tribute, Mz/x: TurnéInsipid - Insipid, RHCP-Tribute, Mz/x: Turné