Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bartók Eszter zenei utazásra hív

Megasztár TV2 - Bartók Eszter zenei utazásra hív

Bartók Eszter, akire mindnyájan emlékezhetünk a Megasztár II. adásaiból, megjelentette szólóalbumát, Beszállókártya címmel. Ezzel végre valóra vált Eszter régi álma, hogy saját zenei világát, gondolatait, érzelmeit megossza velünk.

A Megasztár alatt bemutatott saját szerzeményével az énekesnő egy csapásra meghódította a rádiókat és a hallgatókat: az Elefántos dal mindenki által dúdolt sláger lett, mialatt ő maga megmaradt annak a természetes, ám nagyon is karakteres lánynak, amilyen a Megasztár kezdetén is volt, és akinek hangját senki másével nem lehet összetéveszteni. A Megasztár adások során bemutatott saját szerzeményével, az Elefántos dallal Eszter bebizonyította: egy szál gitárral és kiváló énekhanggal is meg lehet nyerni az emberek figyelmét, és lehet igazi slágert írni. Most itt van a folytatás: az első nagylemez, amelyen Eszti megmutatja önmagát a közönségnek énekesként és zeneszerzőként is.

Az album stílusa igen sokoldalú: a hangszerelés akusztikus gitár-központú lesz, az Esztitől megismert egygitáros stílus mellett azonban gazdagon hangszerelt pop-nóták, r’n’b dalok sőt meglepetésként egy big band-es swing nóta is szerepelnek majd a debütáló korongon. A lemezen hallható lesz a Fej vagy írás című mozifilm betétdala, a Gólyalábon áll az idő, és az Elefántos dal jazz-verziója is. Természetesen a tavalyi „év felfedezettje”, Caramel mindenben segítette párját az album létrejöttében: a stúdiómunkák alatt maga is részt vett jó néhány dal hangszerelésében, több dalban vokálozik, sőt: az albumon 3 duettet is hallhatunk a Caramel-Bartók Eszti páros előadásában! Ezek közül egyik a Megasztár adásokból ismert Búcsúdal átdolgozott, sajátos formába átültetett változata. Eszti állandó vendége Caramel országos turnéjának, melynek során minden helyszínen előadják első közös duett-slágerüket, az Ugyanúgy Soul-t.

Megasztár TV2 - Bartók Eszter zenei utazásra hív

Az új album első rádiós dalához nemrégen forgatott klipet az énekesnő, az elegáns Grand Hotel Royalban, amelynek különböző helyiségei szolgáltak a klip helyszíneiként. A klippel az énekesnő azt szeretné üzenni nekünk, hogy a zenélés és eddigi sikerei mennyire teljessé teszi az életét, és hogy nagyon boldog - itt és most. A forgatást nagy izgalom előzte meg, hiszen ez élete első klipje. Reméljük azonban nem az utolsó: eddigi sikerei alapján Eszti első önálló lemezével minden bizonnyal beszállókártyát vált a sikerhez.

2006. 04. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 04. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 04. 15. 15:00
Útálom, legy lotyesz!
syssy 2006. 04. 15. 15:15
Hy
Vendég 2006. 04. 16. 11:36
nem sokan jönnek ide,de itt nem is lehet letölteni semmit se
Vendég 2006. 04. 16. 18:42
szép nagyon a hangod gratulálok

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Bartók Eszter zenei utazásra hív cikk képei
Megasztár TV2 - Bartók Eszter zenei utazásra hívMegasztár TV2 - Bartók Eszter zenei utazásra hívMegasztár TV2 - Bartók Eszter zenei utazásra hív