Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bohlen újra reflektorfényben

Modern Talking - Bohlen újra reflektorfényben

Dieter Bohlen-t senkinek sem kell bemutatni. A mai napig hihetetlenül népszerű Modern Talking egykori tagja ismét reflektorfénybe került. A „német Megasztár” zsűrijében is tevékenykedő zenész könyvet írt éle¬téről, amiből egy animációs alkotás is készült Dieter – Der Film címmel.

A német RTL-en bemutatott film rekord nézettséget produkált: megver¬te a németek kedvenc show műsorát, a Wetten Das-t, amelynek a szintén német sztár Thomas Gottschalk a műsorvezetője. A CD nemcsak a film betétdalait tartalmazza, de a Modern Talking legnagyobb slágereit („You’re My Heart”, „Brother Loui”) és még soha ki nem adott felvételeket is (Shooting Star). Az album 1. kislemez dalát, a „Gasoline”-t Dieter énekli és itthon is már hallható.

2006. 04. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 04. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 04. 24. 0:47
Hehe Én régebben, az újra alakulás után (1998...) imádtam a Modern Talkingot. Sztem naon tud az űrge, arrafelé nem véletlenül nevezik Mr. Pop-nak...
Vendég 2006. 05. 01. 18:23
Annyira sajnálom, hogy a Modern Talking már megint megszünt, immár második alkalommal. Mi magyarok azt mondjuk, hogy három a magyar igazság, és egy a ráadás. Bízzunk benne, hogy igazam lesz, és még sok jó és dallamos nótával lep meg még bennünket a két úriember. Különben is ezek csak együtt sikeresek igazán.
Anikó 2006. 07. 07. 13:20
Helló MINDENKI! Vasárnap (07.09.-én) 18.00 órától a Petőfi Csarnokban új MODERN TALKING & 80's Retró Dance Club lesz.újdonságokkal . MINDENKIT VÁRUNK SZERETETTEL ! D.J. ARNIE Üzenet továbbítva MINDENKINEK! Mindenkinek jó szórakozást aki oda ellátogat. (kérlek írjátok meg véleményeteket a buliról ) üdv. Anikó "Nancy"(happyend@monornet.hu )
Anikó 2006. 08. 13. 14:31
Helló Mindenki. ha valaki tag a myvip-n , és szereti a Modern Talking-ot. csatlakozzon a Modern Talking clubba, ha nem akkor az alábbi email címre ha írsz( saját email címed) akkor meghívlak a myvip-re + klub tagnak. Üdv : "Nancy" Anikó

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Bohlen újra reflektorfényben cikk képei
Modern Talking - Bohlen újra reflektorfényben