Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

COMET 2006: új kategóriák, új helyszín

VIVA - COMET 2006: új kategóriák, új helyszín

Idén hatodik alkalommal kerül sor Magyarország legnagyobb zenei díjátadójára, a VIVA COMET-re június 1-én. Most a tavalyinál több fényes gömböt szavazhatnak oda a nézők és a zenebarátok kedvenceiknek. A díjak pedig valóban mércéi a népszerűségnek, hiszen a közönségkedvencekhez kerülnek, a nézők szavazatai alapján.

És hogy a kik a VIVA COMET 2006-os jelöltjei? Derüljön fény a titokra! Izgalomban nem lesz hiány, és a közönségnek sem lesz egyszerű dolga, hiszen ismételten nagyszerű előadók versengnek majd az első helyezésekért. Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy felfedjük, Palcsó Tomi népszerűsége még mindig töretlen, mint ahogy Gáspár Laci fénye sem kopott meg, így természetesen ők is ott vannak a lehetséges díjazottak között. Nagy meglepetésre 2005 üstököse, Lola is belopta magát a jelöltek közé, méghozzá nem is egy, hanem rögtön két kategóriában. Persze, az új kedvenc mellett régi ismerősöket is köszönthetünk, a Back II Black, a Crystal, vagy éppen a Kozmix mellett új színt visz a VIVA COMET háza tájára, hogy a sokáig rétegzeneként kezelt Belga zenekar rajongótábora is izzíthatja a telefonját, a szókimondó fiúk ugyanis szintén jelöléssel büszkélkedhetnek. Az idei VIVA COMET egyik érdekessége, hogy a jelöltek között két korábbi VIVA COMETgyőztes is szerepel, így a Groovehouse és Gáspár Laci. Továbbá 2006-ban három dupla jelöléssel büszkéledhet a Belga, Yonderboi és Lola. Minden évben, így idén is nagy titok övezi a műsorvezető személyét is. Ebben az évben nem egy, hanem két pár kéz ragad mikrofont, a VIVA két népszerű műsrovezetője konferálja majd fel a produkciókat, és persze a nyerteseket. Kisó és Geri állnak majd a reflektorfényben!

A VIVA COMET 2006 díjátadót ezúttal új helyszínen rendezik meg, a több ezer fő befogadóképességű SYMA Csarnokban, (1143 Ifjúság útja 2., a Népstadion területén).

2006. 04. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 04. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 04. 26. 13:09
Nem kétséges, hogy a szóló előadók közül egy igazán tehetséges ember van.
Vendég 2006. 04. 26. 13:23
kire gondolsz?
Vendég 2006. 04. 26. 13:33
Viva COMET gömböt remélem,hogy a CRYSTAL viszi haza:)
Vendég 2006. 04. 26. 16:17
én meg a Back2Black-nek szurkolok

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

COMET 2006: új kategóriák, új helyszín cikk képei
VIVA - COMET 2006: új kategóriák, új helyszín