Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sugarloaf: Dér Henivel!

Sex Action - Sugarloaf: Dér Henivel!

Már hallható a rádiókban a Sugarloaf legújabb dala (Hajnalig még van idő) melyből klip is készült. A zenekar vámpírokat alakít a vásznon, a fiúk a Moulin Rouge fülledt világában próbálják elcsábítani a csapat új énekesnőjét, a Megasztár első szériájából ismert Dér Henit.

Az egész napos forgatás remek hangulatban telt a patinás budapesti szórakozóhelyen. A filmgyár korhű jelmezeiben, századeleji vámpírok bálját varázsolt a zenekar Herkó Attila rendező elé, aki filmre álmodta a dalt.

A forgatás legnehezebb részét a fiúk kiegészítői okozták: műkörmöt kellett ragasztaniuk magukra, hogy még hitelesebb legyen a Drakula imázs.

A csapat a napokban fejezi be új nagylemezük felvételeit, mely várhatóan májusban kerül a boltokba NEON címmel. 11 vadonatúj felvételt tartalmaz az album, mely a zenekartól megszokott pörgős, rockos hangzás mellett most további zenei csemegéket is tartogat.

Magyarországon először ők kaptak engedélyt NENA 99 Luftballon című dalának feldolgozásához, amely így már magyar nyelven hangzik el Heni előadásában.

Májusban országos médiakörútra megy a zenekar, melynek során már több dalt is bemutatnak a Neonról, az év egyik nagy meglepetés-albumáról. A csapat Heni érkezésével sokkal slágeresebb dalokat írt, mint eddig, bár a jól ismert Sugarloaf-os jegyek is megmaradtak a lemezen.

Újdonság még, hogy a 6 tagú csapat a továbbiakban 4 taggal üzemel a médiában, a két fúvós csak a koncerteken csatlakozik hozzájuk.

Gab

2006. 05. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2006. 05. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 05. 02. 7:41
Zsír
Vendég 2006. 05. 03. 13:55
jó a kiscsaj :)))
Vendég 2006. 05. 16. 18:03
az új kislemez tényleg jól sikerült csak így tovább
Vendég 2007. 08. 25. 13:51
MI a szar?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Sugarloaf: Dér Henivel! cikk képei
Sex Action - Sugarloaf: Dér Henivel!