Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tiesto nemes cél érdekében kampányol!

DJ Tiesto - Tiesto nemes cél érdekében kampányol!

Tiesto lett a Dance4Life, AIDS ellen küzdő jótékonysági szervezet utazó nagykövete! A következő Dance4Life akciókat a világ minden táján egy időben rendezik meg, és audiovizuális úton egymással műholdas kapcsolatban vannak. A Hollandiában táncoló iskolás gyerekek így televízión nézhetik a Dél–Afrikában táncoló társaikat. Milliós számú nézőközönség láthatta a Dance4Life-nak szentelt tévéadást.

A résztvevő fiatalság összessége bekapcsolódik a Dance4Life iskolai projektjeibe. A mozgalom a 2004-es kezdet óta aktívan jelen van három kontinensen, Afrikában, Ázsiában és Európában. Ez évben 10 különböző országban fog bemutatkozni.

„Fel fogok lépni a rendezvényeiken, producere leszek a 2006-os himnuszukat, és része leszek hatalmas médiakampányuknak, hogy különféle módokon terjeszthessem az üzenetüket: „Állj fel és táncolj, állítsd meg az AIDS-t, táncolj az életért!” - mondta a népszerű DJ.

Ez évben résztvevő országok: Tanzánia, Kenya, Indonézia, Etiópia, Anglia, Oroszország, Németország, Vietnam, Dél-Afrika és Hollandia. A Dance4Life a „STOP AIDS NOW” és a MY Body megrendezésében lesz jelen ezeken a helyeken. Az összes pénzt, amit összegyűlik a projekt folyamán az NGO (az ENSZ egyik szervezete) fogja felhasználni, azzal a céllal, hogy az AIDS megelőzésére felhívja a fiatalok figyelmét, és figyelmeztessen a veszélyeire azokban az országokban, ahol ez a fertőzés leginkább terjedőben van.

2006. 05. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 05. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 05. 09. 14:43
szerinzem ja
Vendég 2006. 05. 09. 14:43
szerinzem ja
Vendég 2006. 05. 09. 14:44
szerinzem ja
Vendég 2006. 05. 09. 14:44
szerinzem ja

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Tiesto nemes cél érdekében kampányol! cikk képei
DJ Tiesto - Tiesto nemes cél érdekében kampányol!