Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Nyáron új Christina Aguilera korong

Christina Aguilera - Nyáron új Christina Aguilera korong

Hogy hódolattal adózzon az őt inspiráló zenének, Christina Aguilera 2006. augusztus 15-én, az RCA Records-nál megjelenteti harmadik teljesen angol nyelvű albumát, a 'Back To Basics'-t. Az album az 1920-as, '30-as és '40-es évek jazz, soul és blues zenéjének modern, 21. századi termése, a lemez nagyon találékony a visszetekintő stílusával, mellyel nagyon érdekes hangzást teremt.

A Back To Basics munkálatai miatt Christina újra együtt dolgozott Linda Perry-vel, továbbá új producerekkel is, többek között a neves hip-hop producerrel, DJ Premierrel. A DJ Premier és Charles Roane által producerelt szexi első kislemez, az "Ain't No Other Man" június 12-től lesz elérhető (ez még nem a maxi megjelenése, csak a rádiós világpremier, és a hivatalos letöltés-megjelenés! - szerk.). A dal világpremierjére az idei MTV Movie Awards-on kerül sor, június 8-án.

Back To Basics-en felcsendül egy zenekar, kórus, vonósnégyes és jazz kürtök, csak úgy mint azok a modern technikai eszközök, amelyek szükségesek a régies hanghoz és érzelmi világhoz. A "I Got Trouble" c. dal magába fogjlalja azt a tipikus érces blues-érzést, míg a "Candy Man" a '30-as, '40-es évek lánycsapatainak stílusát idézi. A "Save Me From Myself" egy érzelmileg teljesen csupasz, mixeletlen, utómunka nélküli dal, a férjének címezve. A"Thank You" c. dal részleteket tartalmaz DJ Premier Genie In A Bottle remixéből, valamint a Christinának küldött rajongói hangos-üzenetekből. Az album pörgős dalai közé a tartozik a Nasty Naughty Boy (mely a '20-as évek burleszk hangulatát idézi) és a clubslágernek bizonyuló "Still Dirrty", amelyekkel Christina be kívánja bizonyítani a rajongóinak, hogy "még mindig van bennem a pimaszságból... még mindig megvan az a piszkos mértékrend... még mindig van bennem az őrültségből..."<>/i>

2006. 05. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 05. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 05. 13. 11:02
Szupeeeeeeeeer!!!!
Vendég 2006. 05. 13. 11:59
jeeeeeeeeeeeeeeee
Vendég 2006. 05. 14. 11:06
nah majd meglátjuk mi lesz! az tuti h a jazzes oldalára nagyon kíváncsi vagyok!
Vendég 2006. 05. 14. 17:41
szerintem christina féltékeny britneyre mert jobban néz ki sikeresebb és jobb a hangja.szóval egy ribi!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Nyáron új Christina Aguilera korong cikk képei
Christina Aguilera - Nyáron új Christina Aguilera korong