Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Összeáll a Piramis

Piramis - Összeáll a Piramis

Révész Sándor, a legendás Piramis együttes énekese a napokban az egész zenei médiát feltüzelő bejelentést tett a Sláger rádió Bumeráng című adásában: tizennégy évi kihagyás után ismét összeáll a legendás Piramis együttes! 30 éves jubileumukat december 26-án a Papp László a Sportarénában a régi rajongókkal együtt szeretnék megünnepelni. Jegyek hétfőtől kaphatók

A karácsonyi ajándéknak is beillő koncert azért is lesz különleges esemény a zenészeknek és a közönségnek egyaránt, mert a Piramis együttest utoljára ugyanezen a helyszínen, tizennégy (!) évvel ezelőtt láthattuk élőben, amikor egyedülálló módon öt egymás utáni napon zenéltek a teltházas arénában.

Révész Sándor így mesél az elmúlt évekről
„1975 novemberében alakult meg a Piramis. A 30. évfordulót 2005-ben nem tudtuk idejében és méltóképpen megünnepelni, viszont ez év december 26-án, a Budapest Sportarénában egy óriási Piramis koncerttel – igaz kissé megkésve bár -, de ünnepelünk. Három évtized elteltével boldog „kötelességünk” az átfogó visszaemlékezés. Dalaink újbóli megszólaltatásával, a hűséges szeretettel és nosztalgiával teli szívekben szeretnénk ismét örömöt gyújtani. Minden igyekezetünkkel és a legkorszerűbb technikai megoldások igényességével készülünk. „Örömöt érezni annyi, mint erőnket szétszórni. Ezért az örvendező lények közelsége termékenyítő erő.” Mi ezt az erő megnyilvánulást nagyon sok Nagy Buli-n megéltük százakkal, ezrekkel, tízezrekkel, s máig hálásan őrizzük szívünkben azt a mérhetetlen szeretetet, energiát és a zengzetes együtténeklések élményét, mely tántoríthatatlanul az egekig hatolt, mikor zenebarát nemzedékünk fohásza kérte, hogy „Szállj, szállj, szállj fel magasra”. A mélyen lakozó emlékek átélésével és átérzésével várjuk a találkozást közönségünkkel itthon és határainkon túl. 1992-ben a „Szeress” üzenetét emeltük transzparensen a magasba. 2006-ban az élet szeretetének és az életöröm örök érvényűségének jegyében lépünk színpadra, melynek hitelességét ötünk közül különösen két férfi hősies küzdelme és életigenlő élni akarása pecsételi nyomatékosan igazzá.”

Piramis - Összeáll a Piramis

Révész Sándor
Som Lajos
Závodi János
Gallai Péter
Köves Miklós

Jegyek kaphatóak a Ticket Express jegyirodáiban és az Eventim hálózatában
Jegyárak:
Ülő: 15000, 12500, 9500, 7500 Ft
Álló (küzdőtér) 9000 Ft

Ferenczi Attila

2006. 05. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Összeáll a Piramis cikk képei
Piramis - Összeáll a PiramisPiramis - Összeáll a Piramis