Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A népszerű DJ-páros ismét nagyot alkotott!

Náksi és Brunner - A népszerű DJ-páros ismét nagyot alkotott!

A dj/producer páros már gőzerővel dolgozik új mixalbumán, mely hamarosan a boltokba kerül. Rajta a nyár legforróbb slágereivel, ill. slágervárományos felvételeivel, mindez a páros kiválói remixeiben, melyek közül számos már a külföldi kiadók tetszését is elnyerte.

Náksiék "Love Generation"-remixe eredetileg egy bootleg mix formájában készült el, amit a DJ/producer-páros a CLS Recordson keresztül elküldött Bob Sinclar kiadójának, hogy használhatnák-e a közeljövőben megjelenő mixlemezükre. „A kiadó visszajelzése szerint nagyon tetszett nekik a remix, elküldték a dal hangsávjait, hogy a végleges verziót elkészíthessük. Ezen felbuzdulva gondoltuk, hogy érdemes lenne a remixet a DanceMania kiadó berkein belül is megjelentetni” - meséli Brunner Zsolti. A 2006-os németországi futball-világbajnokság hivatalos dalának hands-up verzióját máris pörgeti Klubbingman, Rocco & Bass-T, valamint DJ Manian (Cascada) is.

A ’Love Generation’ mellett a Deep Dish ’Dreams’-e, Axwell feat. Steve Edwards ’Watch The Sunrise’ c. száma vagy a Beatfreakz ’Somebody’s Watching Me’ c. dala, de számos nyári dance sláger is megtalálható lesz a DanceMania Summertime 2006-os albumon!

2006. 05. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A népszerű DJ-páros ismét nagyot alkotott! cikk képei
Náksi és Brunner - A népszerű DJ-páros ismét nagyot alkotott!