Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Zajlik az élet a Groovehouse körül

Groovehouse - Zajlik az élet a Groovehouse körül

Még csak néhány hete vették át Judyék negyedik, Ébredj mellettem című albumuk után az aranylemezt, máris itt az újabb örömhír. 2002 után, most ismét jelölt a Groovehouse a VIVA Cometen a "Legjobb együttes" kategóriában. 2002-ben megkapták a legjobbnak járó gömböt, így most is reménykednek Zsoltiék, hogy ismét melléjük áll a szerencse, és persze az a sok sok rajongó akik évek óta kiállnak kedvenc csapatuk mellett.

A Groovehouse idén májusban ünnepli 8. születésnapját. Az elmúlt nyolc év sikerekben és díjakban igen gazdagon telt. Rengeteg változás történt Judyék életében az elmúlt években. Már rendszeresen 5 fős zenekarral kiegészülve járják az országot, és mutatják be dalaikat élőben is a közönségnek.

Judyék leforgatták az Ébredj mellettem c. lemezről a harmadik videoklipjüket is, mely a csapat és a közönség nagy kedvencéhez a Szívvel lélekkel c. dalhoz készül.

Jónap Tamás

2006. 05. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 05. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 05. 20. 14:43
A Groovehouse egy naon jó együttes, és remélem, hogy Ők nyerik meg a Viva Comet-t!!! Ők érdemlik meg! Jah és Judy rettentően aranyos, Zsoltival még sajna nem beszélgettem, csak Judyval, de szerintem Ő a legaribb énekesnő, aki időt is szán a rajongókra, nem zavarja Őt az a sok ember egy-egy koncert után! És gyönyörű a hangja is!!! Szóval, HAJRÁ GROOVEHOUSE!!! Én már szavaztam!:D
Vendég 2006. 05. 21. 15:25
Én inkább arról mesélnék, hogy milyet kakkantottam ma reggel. Kemény vaskos, szagos cucc volt, és mivel vastablettát szedek fekete is. Olyan fekete, áramvonalas, mint a Batmobil . husss.... husss.... nyammm:):)
Vendég 2006. 05. 26. 16:08
Hajrá Groovehouse!!!!! Én betonozok Nektek a cometen:D
Vendég 2006. 05. 26. 20:21
hajrá! ott leszünk a cometen!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Zajlik az élet a Groovehouse körül cikk képei
Groovehouse - Zajlik az élet a Groovehouse körül