Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Többszörös ünnepre készül a Kozmix

Kozmix - Többszörös ünnepre készül a Kozmix

Idén ünnepli első lemez megjelenésének tizenegyedik évfordulóját a Kozmix együttes. A szép jubileum apropóján Lala és Hozsó úgy döntött, hogy nem csak a kerek évfordulókon ünnepelnek, hanem minden évben. Így egy bulira tuti sor kerül, de Laláék nem érik be ennyivel: többször szeretnének koccintani a sikerekre.

Az első eredményt az új albumuk, a Holnapután hozhatja, ami már közel van az aranylemezes státuszhoz. A második sikert a Comet-gömb elnyerése jelentené. Mint ismeretes a népszerű duó a "Legjobb együttes" kategóriában indul harcba a közönség elismerésért.

"Nagyon jól esik, amikor fellépést követően odajönnek és gratulálnak a bulihoz, sőt többen megjegyzik, hogy szeretnék, ha mi nyernénk meg az egyik Comet-gömböt. Jó hallani, hogy már eddig is szép számmal szavaztak ránk" - meséli Lala.
"Mindezek mellett szép elismerés számunkra még az is, hogy hetek óta első számú magyar kedvenc a klubokban a Holnapután című Kozmix muzsika."

Lala, a csapat frontembere a szakmai sikerekkel párhuzamosan magánéletben is sikeres és boldog, hiszen júniusban apai örömök elé néz. "A nyár és talán életem legnagyobb boldogsága az lesz, hogy hamarosan megszületik Benedek, a kisfiam" - újságolta az énekes.

Emellett a csapatnak fellépésekben sincs hiánya: júniusban jelen állás szerint közel 30 buliban kell gondoskodniuk a jó hangulatról.

2006. 05. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 05. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 06. 04. 15:29
hi ez az egész nem érthető
Vendég 2006. 06. 06. 12:24
Here is live party poker action card http://all-party-poker.blogspot.com/!
Vendég 2006. 06. 06. 12:24
Through rundown card vigorish party poker coup corner down http://all-party-poker.blogspot.com/ meat natural handicapper combinations underdog?
Vendég 2006. 06. 06. 12:26
Indeed blackjack pocket glossary spice lottery online keno heads cowboys http://www.scrubsystem.com/online-keno complete trips finger quads base?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Többszörös ünnepre készül a Kozmix cikk képei
Kozmix - Többszörös ünnepre készül a Kozmix