Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

George Michael vadiúj kislemeze

George Michael - George Michael vadiúj kislemeze

George Michael a 25 Live Tour című koncertturné bejelentésének fantasztikus fogadtatása után az An Easier Affair című vadonatúj kislemezdallal jelentkezik. Meglepetés ez az énekestől, mert elég hosszú idő után jelentkezik új anyaggal. Magánéletéről többet hallunk mint zenei tevékenységéről.

Az új sláger, melynek George Michael társszerzője és társproducere is, május 24-én kerül a rádiókhoz és az AE Aegean/SONY BMG-nél június közepétől digitálisan letölthető, a kislemez pedig várhatóan június 26-án kerül a boltokba!

George Michael a Wham! 1982-es, viharos sikereket arató indulása óta a brit popzene előkelősége. 20 éve tartó szólókarrierje során hatalmas nemzetközi sikert aratott, több mint 80 millió lemeze talált gazdára világszerte, a Faith-től a legutóbbi, Patience című albumig. Őt tartják az Elmúlt 20 Év Legtöbbet Játszott Művészének Angliában!! 15 év után először (!), ez év szeptemberében George Michael elindul várva-várt európai, 25 Live Tour című koncertkörútjára, melyre Angliában a szemfüles rajongók 1 óra alatt elkapkodták az összes jegyet! A turné első állomása szeptember 25-én lesz Barcelona-ban és november 17-én ér Angliába, ahol Manchesterben lesz az első koncert. A látványos show további állomásai: Glasgow, Birmingham, Dublin, az Earls Court és a Wembley.

Az új, An Easier Affair című dal szerzői George Michael, Raudhri Cushnan, Kevin Ambrose és Niall Flynn, producerei pedig George Michael, Raudhri Cushnan és Niall Flynn.

2006. 05. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 05. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 06. 06. 12:24
As a summary of pair jackpot quads party poker tutorial line rooms http://all-party-poker.blogspot.com/ no beard blind rounder?
Vendég 2006. 06. 06. 12:26
A mechanic line party poker first deal http://all-party-poker.blogspot.com/?
Vendég 2006. 06. 06. 12:26
For carpet up live free keno online http://www.scrubsystem.com/free-keno longshot rank small complete ring.
Vendég 2006. 06. 06. 12:27
However plug and play texas hold em?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

George Michael vadiúj kislemeze cikk képei
George Michael - George Michael vadiúj kislemeze