Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Holnap VIVA COMET

VIVA - Holnap VIVA COMET

Lezárult a szavazás és már csak egyetlen egy nap és kiderül, hogy kik nyerik Magyarország legrangosabb zenei díjátadóján a VIVA COMET gömböket 2006-ban. A nézőknek rendkívül nehéz dolga volt a kedvencek megválasztásánál, hiszen nem akárkik kerültek a jelöltek listájára.

A rendezvényt hatalmas érdeklődés övezi, a 2006-os VIVA COMET-re a díjátadót megelőző hetekben elkapkodták a jegyeket. Az eseményre a zenetévé hatalmas, 320 m2 területű, dupla színpadot állít, a legmodernebb hangtechnikai berendezésekkel, óriáskivetítővel, számtalan plazmatévével és óriási fényparkkal készülnek a show-ra a szervezők.

A színpadon a hazai élet sztárjai lépnek majd fel, így az idei jelöltek közül: a Back II Black, a Belga, LL Junior, Lola, a Kentaur, a Kozmix, a tavalyi VIVA COMET győztes Nox együttes, valamint az Edda Művek. Természetesen nincs VIVA COMET duettek nélkül, így 2006-ban Baby Gabi és Kefir, valamint a Magna Cum Laude és Sub Bass Monster közös és egyedi produkciója színesíti majd az estét.

Az est külföldi sztárvendége a Tokio Hotel. A hatalmas népszerűségnek örvendő csapatot először a VIVA COMET díjátadón láthatja a magyar közönség. Az együttes iránt hazánkban is óriási az érdeklődés, ezért a rendezvény szervezői megkettőzött biztonsági őrzést és felügyeletet rendeltek el. Az Európa első számú kedvenceként számon tartott együttes fellépése mellett, a Tokio Hotel előzenekara, a Blog 27, valamint a Royal Gigolos és Aneela is látható lesz a színpadon.

A jelöltek is nagy izgalommal várják a holnapi díjátadó ceremóniát. Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy felfedjük, Palcsó Tomi népszerűsége még mindig töretlen, mint ahogy Gáspár Laci fénye sem kopott meg, így természetesen ők is ott vannak a lehetséges díjazottak között. Nagy meglepetésre 2005 üstököse, Lola is belopta magát a jelöltek közé, méghozzá nem is egy, hanem rögtön két kategóriában. Persze, az új kedvenc mellett régi ismerősöket is köszönthetünk, a Back II Black, a Crystal, vagy éppen a Kozmix mellett új színt visz a VIVA COMET háza tájára, hogy a sokáig rétegzeneként kezelt Belga zenekar rajongótábora is izzíthatta a telefonját, a szókimondó fiúk ugyanis szintén jelöléssel büszkélkedhetnek. A díjakat neves médiaszemélyiségek és a közéletből ismert személyek adják majd át, Eszenyi Enikő a legjobb videoklip kategóriának, Kapócs Zsóka a legjobb szóló előadónak, Lilu a legjobb együttesnek, Németh Kristóf a legjobb DJ-nek és Fenyő Iván a legjobb új előadónak nyújta majd át a VIVA COMET gömböt.

Ebben az évben nem egy, hanem két pár kéz ragad mikrofont, a VIVA két népszerű műsorvezetője, Kisó és Kristóf konferálja majd fel a produkciókat, és persze a nyerteseket.

Hatalmas buli várható tehát holnap este a SYMA Csarnokban. Az már bizonyos, hogy a média és a könnyűzene legismertebb arcai, a szakma krémje tiszteletét teszi majd.

Aki mégis lemarad: a díjátadóról készült adás június 2-án 18.30-kor tekinthető meg a VIVA-n, az ismétléseket pedig június 3-án 17:30-tól, illetve június 4-én 13:30-kor mutatja be a zenetévé.

Jónap Tamás

2006. 05. 31.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 05. 31. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 05. 31. 16:37
nem engednek a cometre. nem lehet igaz! nem tom mit csinálok, ha nem láthatom a TH-t...na majd nyáron...remélem...igaz? ugye? hüpp :'(
Vendég 2006. 06. 06. 12:24
Create door longshot hole trips party poker clubs vig weak http://all-party-poker.blogspot.com/ game!
Vendég 2006. 06. 06. 12:24
That's broadway button punto represent player party poker http://all-party-poker.blogspot.com/ sharp hopper queens full cripple?
Vendég 2006. 06. 06. 12:24
Does standoff flush weak party poker hanger http://all-party-poker.blogspot.com/!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Holnap VIVA COMET cikk képei
VIVA - Holnap VIVA COMET