Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új Tunyogi Band

Tunyogi Rock Band - Új Tunyogi Band

A Tunyogi Rock Band 95-ös megalakulása óta számos tagcserén esett át, majd megszűnés után 2006 tavaszán a legendás rock- fenegyerek új bandával jelentkezik, Tunyogi Band néven, benne olyan veteránokkal, mint Döme Dezső dobos, a billenytyűs - fenomén Kalmár Géza, Berkes Charlie és Fisher Laci.

Tunyogi Péter a győri Anonymus együttesben kezdte zenei pályafutását
1963-ban. Budapesten először a Spirálban, majd a Betonban, a hetvenes évek vége felé pedig Vikidál Gyula kiválása után a P. Mobil énekeseként lett közismert.

A zenekar gőzerővel próbál, május 26-án a Josephina Blues Bell-ben léptek fel, ez volt az első közös fellépésük. A debütáló koncerten nem okoztak csalódást közönségüknek. Természetesen változatlanul a klasszikus rockzene mellett kitartva , repertoárjukon régi Mobil- és TRB klasszikusok kerültek terítékre, de Fisher Laci "korálos" szerzeményeiből is műsorra tűztek néhányat.

A formáció kezdetben klubokban debütál, de terveik között szerepelnek a fesztiválok, motoros találkozókon való fellépés is. Következő fellépésük az Orczy kertben lesz június 16-án, a nyitóbulin.

Ferenczi Attila

2006. 06. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2006. 06. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új Tunyogi Band cikk képei
Tunyogi Rock Band - Új Tunyogi Band