Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tokio Hotel-őrület a COMET-en

VIVA - Tokio Hotel-őrület a COMET-en

A tinik kedvenc zenekara, a német Tokio Hotel volt a június 1-jén VIVA COMET 2006 Gála sztárvendége. A hazánkban ismeretlen csapatot valóságos őrjöngés fogadta, sőt a gála végén minden rajongó csak őket akarta. Hajnalig várták őket a főbejáratnál, de azok már távoztak a VIP szekción keresztül.

A mindössze 16 éves énekes-dalszerző Bill Kaulitz 9 éves kora óta énekel, ikertestvére, Tom pedig hat éve gitározik. 2001-ben egy fellépés alkalmával találkoztak a basszusgitáros Georggal és a dobos Gustavval. Mivel mind a négyen zenei karrierről álmodoztak, és hasonló zenei ízléssel rendelkeztek, megalapították a Tokio Hotel nevű punkrock zenekart, és azon nyomban nekifogtak a dalszerzésnek. Szinte az első perctől fogva rengeteg fellépésük volt, nem telt el úgy egyetlen hétvége sem, hogy ne játszottak volna valahol. Ennek köszönhetőn rövid idő alatt hatalmas rajongótáborra tettek szert, és nem kellett sokáig várniuk a lemezszerződésre sem. Ezután egy profi hamburgi producer- és dalszövegíró-csapattal folytatták a munkát: Peter Hoffman, Pat Benzner, Dave Roth és David Jost olyan nagy nevekkel dolgozott már együtt, mint a Mötley Crue, Falco vagy a The Corrs. Így nem csoda, ha a Tokio Hotel bemutatkozó Durch den Monsun című kislemezdala egyből a listák első helyén landolt, a Schrei című album is listavezető lett, sőt, Németországban már dupla platina státuszt ért el!

A fiúk hazánkban is óriási népszerűségre tettek szert, a magyar rajongók nagy álma vált valóra azzal, hogy élőben láthatták kedvenceiket. A fiúk megígérték, hogy még jönnek Magyarországra koncertezni, a rajongók már előre őrjöngtek a COMET-en ennek hírére.

Jónap Tamás

2006. 06. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 06. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 06. 04. 17:18
Még csak 2 számukat hallottam, de tetszenek. Lehet hogy megveszem a lemezüket.
Vendég 2006. 06. 04. 17:45
IMÁDOM ŐKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szerintem nagyon jok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nekem már meg van a cd-é jük vegye meg mindenki király!!!!!!!!!!!!!!!! Szeretlek BILL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2006. 06. 04. 18:34
4 meleg
2006. 06. 04. 19:40
mindenkinek kell egy bálvány .

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Tokio Hotel-őrület a COMET-en cikk képei
VIVA - Tokio Hotel-őrület a COMET-en