Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ősszel új Meat Loaf lemez

Meat Loaf - Ősszel új Meat Loaf lemez

Az American Idol ötödik szériájának döntőjére a hollywoodi Kodak Theatre-ben került sor május 24-én, melyen több sztárvendég, köztük Meat Loaf is fellépett: az egyik döntőssel, Katherine Mc Phee-vel adta elő az októberben megjelenő új albumának első kiemelt dalát, az It’s All Coming Back To Me Now-t.

A Bat Out Of Hell első része 1977-ben jelent meg, és olyan nagy sikereket köszönhettünk neki, mint a Two Out Of Three Ain’t Bad vagy a Paradise by the Dashboard Lights. A Bat Out Of Hell II: Back Into Hell című lemez 1993-ban látott napvilágot, rajta az I’d Do Anything For Love (But I Won’t Do That) című megaslágerrel, mely 29 országban # 1 lett, és legjobb rock énekes előadás kategóriában Grammy-díjat nyert. A két albumból összesen 45 millió példány talált gazdára. Idén októberben pedig jön a folytatás Bat Out Of Hell III: The Monster Is Loose címmel.

A honi rajongók még nyáron láthatják kedvencüket, igaz nem színpadon hanem a Bloodrayne c. filmben, mint Leonid vámpír. Az énekes egy rövidke epizódot forgatott a fantasy thrillerben, de maradandót az biztos. A moziban olyan hírességek kaptak főszerepet, mint Kristiane Lokken, Michelle Rodriguez és Ben Kingsley.

Jónap Tamás

2006. 06. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 06. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ősszel új Meat Loaf lemez cikk képei
Meat Loaf - Ősszel új Meat Loaf lemez