Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

VIVA COMET Gála: playback EDDA és őrjöngő tinik

VIVA - VIVA COMET Gála: playback EDDA és őrjöngő tinik

Hatodik alkalommal, hatalmas show keretében osztották ki az idei VIVA COMET zenei díjakat Magyarországon. Gáspár Laci és a Groovehouse ismét COMET gömbbel térhetett haza, míg a tavalyi év nagy felfedezettje, Lola a legjobb új előadóként vehette át a VIVA COMET díjat. A várva-várt érdeklődés nem maradt el: a zsúfolásig telt SYMA Csarnokban a rajongók mellett a hazai sztárvilág is képviseltette magát.

A hagyományosnak mondható díjkiosztó eseményt a korábbi helyszínekhez képes, nagyobb közönség befogadására alkalmas SYMA Csarnokba rendezte a zenetévé, felkészülve az évről-évre növekvő érdeklődésre. Hozzá kell tennünk, hogy mindezt már a Sportarénában nem lehetett volna megrendezni, mert annyira sokan nem voltunk. Nincs ezzel semmi baj. Viszont az már katasztrófa, hogy a VIP meghívottakat és minket csak a síkoltó tömegen keresztül engedték be. Erre valószínűleg a szervezők nem voltak felkészülve, akárcsak az ismeretlen német-banda, a Tokio Hotel rajongók hisztérikus őrjöngésére sem.

VIVA - VIVA COMET Gála: playback EDDA és őrjöngő tinik

Magyarország legrangosabb zenei díjkiosztójára természetesen a sztárvilág színe-java is kíváncsi volt, a hazai énekesek és együttesek mellett, színészek, sportolók, műsorvezetők, modellek vonultak végig a hosszú szőnyegen – ami a Heineken miatt nem volt vörös -, hogy kiemelt helyről izgulhassák végig a VIVA COMET-et a jelöltekkel.

VIVA - VIVA COMET Gála: playback EDDA és őrjöngő tinik

Ákos, Csonka András, David Merlini, Dopeman és kicsi Dope, Eszenyi Enikő, a Fiesta zenekar, a Fresh, Gallusz Niki, Ganxta Zolee, a Hip Hop Boyz, a Hooligans, Kamarás Iván, Kiszel Tünde, Majka, Noszály Sándor, Pély Barna és Galambos Dorina, a Sugarloaf együttes, a Supernem zenekar, Szinetár Dóra, Tornóczky Anita, Tóth Gabi, Tóth Vera, a és természetesen a Barátok közt sztárjai, illetve a Való Világ egykori villalakói is feltűntek a tömeg soraiban. A Megasztárokról már nem is beszélve. Díjátadóként színpadra lépett a Kossuth-díjas színésznő, Eszenyi Enikő, Kapócs Zsóka, Lilu, Németh Kristóf és Fenyő Iván.

VIVA - VIVA COMET Gála: playback EDDA és őrjöngő tinik

Az év legjobb együttese a Groovehouse lett, a szóló előadók közül a tavalyi VIVA COMET nyertes, Gáspár Laci teheti ismét a polcára a COMET gömböt. Apropó Gáspár Laci! Amit a VIP részen művelt és a megérkezéskor, hm.. erre mondják: „szánalmas”. Komolyan az ilyenekre gerjedünk? Miért nem lehet normálisan kifejezni örömünket, vagy bánatunkat…stb. Igaz, nem ő a hibás, hanem a körülötte lévők, akik biztatják, hogy jó, amit csinál, egy fenéket!

VIVA - VIVA COMET Gála: playback EDDA és őrjöngő tinik

Sterbinszky érdemelte ki a legjobb DJ-nek járó díjat, a legjobb új előadónak Lolát választotta meg a közönség, míg a szakmai zsűri a Belga "Szerelmes vagyok" című videoklipjét értékelte leginkább. A díjátadón Málnay B. Leventétől, a VIVA vezérigazgatójától vehette át a Magyar Könnyűzenéért, új VIVA COMET díjat az Edda Művek. A TV-felvételen jól látszik, illetve nem látszik sehogy, hogy a díj átvétele után a zenekar két dalt lenyomott – és nem fogjátok elhinni – playbackben! Egy legenda ilyet műveljen? Ez már nem szánalmas, inkább botrányos, amiből sajna a tv-nézők kimaradtak.

A VIVA két népszerű műsorvezetője, Kisó és Kristóf konferálta fel a produkciókat, és persze a nyerteseket. A színpadon a hazai élet sztárjai léptek fel, így az idei jelöltek közül: a Back II Black, a Belga, LL Junior, Lola, a Kentaur, a Kozmix, a tavalyi VIVA COMET győztes Nox együttes, az Edda Művek, Baby Gabi és Kefir, a Romantic és Pityinger testvérek (Dopeman és Kicsi Dope) a Magna Cum Laude és Sub Bass Monster közös és egyedi produkciója színesítette az estét. A külföldi fellépők ugyancsak hatalmas sikert arattak, így a Blog 27, a Royal Gigolos és Aneela produkcióját.

Az est külföldi sztárvendégeinek, a Tokio Hotelnek színpadra konferálásakor soha nem látott ováció és katarzis vette kezdetét. A közönség egy emberként emelte mindkét kezét a magasba, üdvözölve Európa első számú kedvenceit Magyarországon. Az erről szóló hírünket külön olvashatjátok!

Reméljük jövőre egy jól szervezett és sztáralürőktől mentes COMET-en vehetünk részt, persze minden nézőpont kérdése.

Fotók: VIVA

Jónap Tamás

2006. 06. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 06. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 06. 05. 15:20
hát Gáspár Laci sztem is kicsit szánalmas volt :D el is kapcsoltam a tv-t amíg ott szórakoztatta a közönséget! lehet van 1-2 jó zenéje, amit meg tudok hallgatni, de azt a nagy arcát nem bírom elviselni...ez van!
Vendég 2006. 06. 05. 15:53
így van... PEACE
Vendég 2006. 06. 05. 20:24
Szép volt Lola:)!
Vendég 2006. 06. 05. 22:48
Groovehousenak volt a legnagyobb rajongóitábora ahogy úgy elnéztem!!!!!!!!!! Hajrá groovehouse!! Lola Te is joooooooooooooo voltál!!!!!!!!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

VIVA COMET Gála: playback EDDA és őrjöngő tinik cikk képei
VIVA - VIVA COMET Gála: playback EDDA és őrjöngő tinikVIVA - VIVA COMET Gála: playback EDDA és őrjöngő tinikVIVA - VIVA COMET Gála: playback EDDA és őrjöngő tinikVIVA - VIVA COMET Gála: playback EDDA és őrjöngő tinikVIVA - VIVA COMET Gála: playback EDDA és őrjöngő tinikVIVA - VIVA COMET Gála: playback EDDA és őrjöngő tinik