Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A VIVA keresi legjobb táncosait

VIVA - A VIVA keresi legjobb táncosait

Országos válogatásra indul a VIVA. A zenecsatorna keresi az ország legjobb és legextrémebb táncosait! Hogy miért? Az induló új műsor célja, hogy a 2006-os Budapest Parádén felvonuló VIVA kamionon lehetőséget adjon 6 nagyváros legjobb táncosainak a szereplésre, valamint a VIVA nézőinek egy naponta jelentkező műsorban az egy-egy vidéki nagyvárosban, és a fővárosban megrendezett táncos válogatásokat mutatja be a zenecsatorna.

Ha úgy érzed, hogy lelkes és tehetséges vagy, 16-22 év között, szeretsz táncolni, extravagáns megjelenéseddel képes vagy magadhoz ragadni a figyelmet, akkor neked is ott a helyed a válogatásokon! A helyszínek: Székesfehérvár, Kecskemét, Győr, Miskolc, Szeged és természetesen Budapest.

A műsorvezető személye egy percig sem lehetett kérdés, az örökké mosolygós és pörgős Sári Évinek nagyon is testhez áll a feladat.
”Nagyon élvezem a válogatást, hiszen bulizós típus vagyok. Szeretettel várok mindenkit, aki szeretne táncolni! A feladat nem egyszerű, hiszen a Budapest Parádén hosszú órákig kell majd nyomulni a kamionon, remélhetőleg melegben és tűző napsütésben. A lényeg, hogy aki jelentkezik, az bevállalós legyen, hiszen nem nagykabátban, hanem falatnyi topokban kell majd ropni. Fontos: nem csak lányokat, hanem fiúkat is várunk, hogy a csajoknak, és nekem is kedvezzünk egy kicsit!” – mesélte nevetve Évi.

VIVA - A VIVA keresi legjobb táncosait

Az Add magad versenyben különböző feladatokat kapnak a kamionra vágyók, melyeket a helyszíneken felállított színpadon kell majd teljesíteniük. A jelentkezők közül a népszerű pop előadókból álló zsűri választja ki azt a 10 versenyzőt, akiknek már nem csak táncolniuk kell, hanem egyéniségüket megmutatva kell bizonyítaniuk rátermettségüket. Itt kell megmutatniuk, hogy ők azok, akik majd a parádén elkápráztatják a több ezer fős tömeget a VIVA kamionon! A 10 versenyzőre a nézők szavazhatnak telefonon, illetve sms-ben; a beérkezett szavazatok alapján dől el, hogy ki az a városonként 3 legjobb arc, így összesen 18 szerencsés nyertes, aki részt vehet a hatalmas Parádé bulin, mint a VIVA kamion táncosa. A feladatok bemutatása alatt a zsűri a ruhákat, a megjelenést, a merészséget és a mozgást értékelik!

Jónap Tamás

2006. 06. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 06. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
gatyapupi 2006. 06. 22. 21:21
kitáncolt a seggemből a szarom, az számít ?
Vendég 2009. 12. 04. 20:49
csűnya

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A VIVA keresi legjobb táncosait cikk képei
VIVA - A VIVA keresi legjobb táncosaitVIVA - A VIVA keresi legjobb táncosait