Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megnyílt a Beach House

Coca Cola Beach House - Megnyílt a Beach House

Tizedik alkalommal nyitotta meg hétvégén kapuit a siófoki Coca-Cola Beach House, hazánk legkedveltebb Balaton-parti szórakozóhelye. A nyitónap alkalmából már délelőtt rengetegen látogattak ki a partra. Úgy tűnt, aki Siófokon tölti a napot, az a Beach House-on bulizik. Mintegy 40 hazai sztár jammelt együtt egész délután a színpadon, és az este is igazi sztárparádét hozott.

Már kora délelőtt megérkeztek az idei első strandolók a siófoki nagystrandra, hogy a homokos parton, pálmafák tövében töltsék a forró napot. Egész nap változatos programok, aerobic és DJ Zefil ritmusai szórakoztatták a vendégeket, majd délután kettőkor mindenki meglepetésére feltűnt a strandon egy uszály, melyről L.L. Junior adott koncertet a vízben és parton levőknek. Három órától pedig a Bársony Bálint (Back II Black) által rendezett Sztár-Jam vonultatott fel olyan sztárokat, mint Bebe (Back II Black), Kozma Orsi (Cotton Club Singers), Roy (Roy és Ádám), Csipa (Hooligans), Dopeman, Ferenczy György, Sub Bass Monster és még sokan mások. Színpadra lépett a német Royal Gigolos is, majd ezt követően átadták a Bravo OTTO díjakat – fellépett többek között Torres Dani, Lola és Palcsó Tamás. Az este záróakkordjaként az igazi nyári bulihangulatot folytatták a Megasztár 3 résztvevői is.

A fergeteges nyitás azonban még csak a kezdet, a jubileumi hangulat egész nyáron át tartani fog. Augusztus 20-áig mintegy 33 ingyenes koncertre, s minden eddiginél igényesebb zenei kínálatra számíthatnak azok, akik a siófoki parton töltik szabadidejüket. Rögtön az első hét szerdáján az Irigy Hónaljmirigy koncertjével kezdődik a sorozat, csütörtökön a Sugarloaf, pénteken a Heaven Street Seven, szombaton pedig a nemrég új lemezzel jelentkező Anima Sound System lép fel a színpadon.

Jónap Tamás

2006. 06. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 06. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
gatyapupi 2006. 06. 28. 12:16
A BeachHouse egy nagy szar, csak arra jó hogy beleszarj a Balatonba aztán nézd ahogy az emberek rémülten kirohannak a vízből, amiko rájönnek, hogy egy kaki kergeti őket,
Vendég 2008. 01. 13. 21:13
Szerintem meg jó sok ribanc van ott akit jó farkra lehet húzni.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Megnyílt a Beach House cikk képei
Coca Cola Beach House - Megnyílt a Beach House