Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szentpéteri Csilla DVD-t forgat

Szentpéteri Csilla - Szentpéteri Csilla DVD-t forgat

Nem volt véletlen Szentpéteri Csilla közel fél éves hallgatása. Most eljött az ideje, hogy felfedje a titkot. Egyszeri, megismételhetetlen eseményre invitálja rajongóit a TV2 stúdiójába, ahol élete első, nagyszabású DVD koncertfilm forgatására készül.

A mai koncert DVD-k általában csak melléktermékek, ám ebben az esetben elsődleges a forgatás. Csilla és zenekara eddig mindig kényelmes, hátradőlős színház- és koncerttermekben mutatkozott, a felvételek azonban soha nem tudták igazán visszaadni azt a hangulatot, amit ott élt át a néző. Ezért elhatározta, következő koncertjét egy olyan tv stúdióba rendezi, ahol ideálisak a körülmények egy nagylélegzetű forgatásra, és egyáltalán alkalmas mindarra, amit más helyszínen nem lehet megteremteni.

A TV2 stúdió XXI.századi környezete kihat a produkció hangulatára is, a műsorban leginkább a pörgős, dinamikus számok hangoznak el. A DVD hanganyaga egyben „best of” is, az eddig megjelent albumok legsikeresebb műveit hallhatja a közönség újabb zenei ötletekkel színesítve, számos vendégművész közreműködésével.

Szentpéteri Csilla a hazai zenei élet egyik legszínesebb alakja. Akik szeretik az izgalmas, egyedi hangokat és akik igényes kikapcsolódásra, feltöltődésre vágynak, mindenképpen legyenek ott július 11-12-én este 8 órakor a TV2 Stúdió Róna utcai stúdiójában (Budapest, Zugló, Róna u. 174. MAFILM bejárat).

Radics Gábor

2006. 07. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

R.G. 2006. 07. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szentpéteri Csilla DVD-t forgat cikk képei
Szentpéteri Csilla - Szentpéteri Csilla DVD-t forgat