Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

VOLT 2006 – A nemlétező nulladik nap...

Volt fesztivál - VOLT 2006 – A nemlétező nulladik nap...

Leérvén Sopronba az esős idő is megjavult, sőt, szinte kánikulává alakult. Az emberek rendkívül segítőkészek voltak, bármilyen kérdéssel hozzájuk fordulhattunk. Következzék a VOLT nulladik napjának beszámolója.

Az első turnusban meglehetősen kevesen voltunk. A biztonságiak "rendkívül kedves" módon elintézték, hogy akinek van jegye az aludjon az új kempingben, ami csupa göröngy, traktornyom, köves, meg minden mi szem szájnak ingere... De nekik is el kell hagyni azt másnap délig! Szóval voltak, akik inkább a mellette elhelyezkedő erdő sűrű avarját választották menedékül, és ott állították fel sátraikat...Ezek után felfedező utat lehetett tettünk Sopronban, mert a fesztivál egyetlen területére sem szabadott bemenni késő estig, amikor már senki sem ellenőrizte a jegyeket. Így, hát
inkább útrakeltünk és bejártuk Sopron legfontosabb helyszíneit, pl Sopron TESCO-ját! A belváros gyönyörű, érdemes rászánni néhány órát. Fantasztikus macskaköves út vezet végig a történelmi városon, melynek egyik legnagyobb élménye a Tűztorony, ahová 250Ft-ért diákkal fel is lehet menni, és innen pazar kilátás tárul elénk egész Sopronra, és környezetére.

Volt fesztivál - VOLT 2006 – A nemlétező nulladik nap...

Este 10 óra betekintést nyerhettünk a fesztiválra, megtekinthettük milyen szakértelemmel építették fel a színpadokat. A régi fesztiválozóknak feltűnhetett néhány új helyszín is az idén. A terület kissé kibővült, új kempinggel, sátrakkal, és egyebekkel!

Egész este hallhattuk a hangpróbákat a különböző helyszínekről, amiktől kissé nehézkes volt az elalvás...de hát, ehhez is hozzá kell szoknunk valamikor...:)

Thx for Fekete Zsuzsi & Rusznyák Marcell Artúr

Ferenczi Attila

2006. 07. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2006. 07. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

VOLT 2006 – A nemlétező nulladik nap... cikk képei
Volt fesztivál - VOLT 2006 – A nemlétező nulladik nap...Volt fesztivál - VOLT 2006 – A nemlétező nulladik nap...Volt fesztivál - VOLT 2006 – A nemlétező nulladik nap...Volt fesztivál - VOLT 2006 – A nemlétező nulladik nap...Volt fesztivál - VOLT 2006 – A nemlétező nulladik nap...Volt fesztivál - VOLT 2006 – A nemlétező nulladik nap...Volt fesztivál - VOLT 2006 – A nemlétező nulladik nap...Volt fesztivál - VOLT 2006 – A nemlétező nulladik nap...Volt fesztivál - VOLT 2006 – A nemlétező nulladik nap...Volt fesztivál - VOLT 2006 – A nemlétező nulladik nap...