Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

VOLT 2006 - Negyedik nap

Volt fesztivál - VOLT 2006 - Negyedik nap

Mikor felkeltünk, már tudtuk, hogy ez a fesztiál sem tart örökké, sőt! Máris itt az utolsó nap, amitől méltó búcsút kell vennünk... Voltak, akik már az éjszaka leple alatt, de azért a legtöbben mégiscsak a reggelt megvárva távoztak el a helyszínről...

Sopron városát egész nap fiatalok százai lepték el, akik mindenfelé megtalálták a legolcsóbb, és legfinomabb ételeket, és italok, de az élelmiszerboltosok sem panaszkodhattak sokat a bevétel mértékét tekintve.A legtöbb fiatalnak ugyanis ekkorra már alig maradt több pénze annál, hogy még valahogyan hazajusson, így ahol tudtak spóroltak, és lévén, hogy ez az este ígérkezik a legnagyobb partynak, szükség is lesz egy s másra...persze mindenki jól tudja, hogy nem az ásványvízből fogyott a legtöbb, az emberek nem az kellett!:) A bejáratnál álló biztonságiakat meg nem nehéz kijátszani, annak aki picit is tudott még gondolkodni.

Volt fesztivál - VOLT 2006 - Negyedik nap

Ezek után már minden rendben, a gyomrunk is kezd már jobban lenni, elkezdhetjük a fesztivál uccsó, egyben legnagyobb zenekarokkal kecsegtető napját. A főszervezők ugyan nem nagyon értették a dolgukat, ugyanis nem kevés, majdnem végzetes bakit követtek el, ezek közül a legvészesebb egyértelműen az volt, hogy a BELGA nem a Nagyszínpadra került, hanem a DJUICE sátorba, ahova jóindulatúan is csak az érdeklődő embertömegek egy ötöde fért be, levegő meg persze semmi nem volt! A Nagyszínpadon a PÁL UTCAI FIÚK kezdtek délután 4kor, ami szintén nem volt a legokosabb cselekedetük szervezőknek, ugyanis a tűző nap melegében jóval kevesebb ember látogatott el ide. Őket a HEAVEN STREET SEVEN váltotta le kellemes slágereikkel, amikre az odalátogatók átlag életkora némileg lecsökkent, és a nemek aránya is kissé megváltozott, de a QUIMBYRE már visszaállt minden a „helyére”.

Volt fesztivál - VOLT 2006 - Negyedik nap

Sötétedés környékén állt ki a színpadra az Amerikából idelátogató FUN LOVIN' CRIMINALS, ami ugyan tökéletes zenével szándékozott meglepni bennünket, ám nem sikeredett mindez a tervek szerint, ugyanis ekkor lépett fel a BELGA is kb 100 méterrel távolabb, így hatalmas konkurencia-párbaj alakult ki.A fesztiválozók azonban inkább a "3 hülyére" voltak kíváncsiak, akik a legnagyobb slágereikkel álltak elő, ami miatt csak még több ember lett kíváncsi az igazából katasztrófálisra sikeredett koncertre. Az est legnagyobb száma az angol PET SHOP BOYS volt, melyre hasonló mennyiségben érkeztek mint az előző napi THE CULT-ra. Ugyan valamivel korosabbak voltak a koncertezők,de meglehetősen sokan voltak a fiatalabbak közül is, akik jórésze csak szüleiktől hallottak eddig a legendás együttesről. Niel Tennant-ék nem csak a fülünknek, hanem a szemünknek is igen színvonalas műsort adtak. A késő esti órákban még mindig táncolásra vágyók most is a DJUICE színpadon leltek zenéjükre, aholis HYPERSPACE party volt reggelig.

Volt fesztivál - VOLT 2006 - Negyedik nap

Másnap délelőtt megkezdték a Fesztivál polgárainak kilakoltatását, amit természetesen, mindenki legnagyobb örömére a biztonságiak végeztek, miközben szirénával próbálták a még alvókat felkelteni, ami a csomagolók fejét nyilvánvalóan majd szétrepesztette. A tábor riadóztatása után megindult a szűnni nem akaró emberáradat az állomásra. A vonatok nehézkesen indultak, mert mindig akadt még valaki úgy érezte, hogy Ő még éppen fel fog férni a tökéletesen teletömött kocsikba. Akiknek sok pénzük volt, azok megtehették, hogy helyjegyes IC-vel mentek haza, de igazából nem Ők voltak a legtöbben!

Hazafelé menet mindenki élményekkel teli szemekkel bambult ki az ablakon, és érezte, hogy sajnos most valaminek vége lett... valaminek, ami nagyon jó volt! De egy dolog éltetett bennünket: Jövőre is lesz VOLT!! :)

Thx for Rusznyák Marcell Artúr

Ferenczi Attila

2006. 07. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2006. 07. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

VOLT 2006 - Negyedik nap cikk képei
Volt fesztivál - VOLT 2006 - Negyedik napVolt fesztivál - VOLT 2006 - Negyedik napVolt fesztivál - VOLT 2006 - Negyedik napVolt fesztivál - VOLT 2006 - Negyedik napVolt fesztivál - VOLT 2006 - Negyedik napVolt fesztivál - VOLT 2006 - Negyedik napVolt fesztivál - VOLT 2006 - Negyedik napVolt fesztivál - VOLT 2006 - Negyedik nap