Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hegyalja 2006 - Első nap

Hegyalja Fesztivál - Hegyalja 2006 - Első nap

Az első nap fele a szokásos izgalmakkal telt el - rengetegen érkeztek a kora délutáni vonattal, ami egy összefüggő emberáradatként indult meg a fesztivál területe felé. A jegyekért néhány órás sort kellett végigvárni a tűző napon, de a lelkesedés nem lankadt, kivéve mikor sátorhelyet kerestünk, ugyanis a nulladik napon érkezettek már minden jó sátorhelyet elfoglaltak, miért 800 HUF-ot kellett pengetni. Így a rendes időben érkezőknek már csak traktornyomokban lehetett álomra hajtani a fejüket.

A sátorépítés után a városban lehetett az emberek jó részét megtalálni, akik gyorsan megtalálták a legjobb, legolcsóbb, és legkiválóbb helyeket az este megkezdésére. Idén némileg több ember látogatott el, melynek következménye szintén észlelhető volt a utcákon. A nagy tömeg konkrét karnevál hangulatot nyújtott a kis városnak a terjengő lángosszaggal, gitár zenével, enyhén spicces-szlalomozó fiatalokkal.

Hegyalja Fesztivál - Hegyalja 2006 - Első nap

Az estét az AB/CD brilliáns csapata indította el a szokásos piszkos Rock&Roll-lal az idén nyílt DeWALT sátorban, mellyel -sokak nagy örömére- egy időben a NEO játszott a néhány méterrel arrébb lévő CAFÉ sátorban. Itt játszott még a COLORSTAR is, amely szintén nem kevés ember érdeklődését keltette fel. A Jim Beam sátorban a metál zene szerelmesei kapták a mannát, hiszen a NEFOGAZZ! majd a POKOLGÉP zúzta az agyakat, nem kis sikerrel.
Az E-misszió Zöld színpadon a BALKÁN FANATIK nyűgözött le bennünket sajátos zenéjénvel, nagy buli volt!

Hegyalja Fesztivál - Hegyalja 2006 - Első nap

A DeWALT-ban találta meg magának a legtöbb ember az egész estés szórakozást, hiszen itt a legnagyobb együttesek Tribute bandái léptek fel szinte egyész nap. Az AB/CD után az IRON MAIDNEM játszotta a hősmetált, amit a Bozsik Patrik hangja tett feledhetetlenné. Őket a Rage Against Trib. váltott fel, majd a HOLLYWOOD ROSE próbálta a G'N'R-t utánozni, igazából nagy sikerrel, bár mindannyian éreztük a különbséget, de a legnagyobb balladák elhangzottak. A VERTIGO sem kisebb feladat hárult, hiszen Ők a legendás METALLICA zenekar világába kalauzolt bennünket, ami jól sikerült! Ezen az estén még aki nagyon a lábában érezte a bugit, hajnalig táncolhatott a Rock disco-ban, ami szintén nem volt kis gyenge buli!
Az első nap tökéletes bemelegítés volt a Fesztiválra, kellemesen ráhangolódtunk az együttesekkel a négy napos programra. Kíváncsian várjuk a második nap gyönyöreit...

Thx for Sallai Péter & Rusznyák Marcell Artúr

Ferenczi Attila

2006. 07. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2006. 07. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Hegyalja 2006 - Első nap cikk képei
Hegyalja Fesztivál - Hegyalja 2006 - Első napHegyalja Fesztivál - Hegyalja 2006 - Első napHegyalja Fesztivál - Hegyalja 2006 - Első napHegyalja Fesztivál - Hegyalja 2006 - Első napHegyalja Fesztivál - Hegyalja 2006 - Első napHegyalja Fesztivál - Hegyalja 2006 - Első napHegyalja Fesztivál - Hegyalja 2006 - Első napHegyalja Fesztivál - Hegyalja 2006 - Első napHegyalja Fesztivál - Hegyalja 2006 - Első napHegyalja Fesztivál - Hegyalja 2006 - Első nap