Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hegyalja 2006 – Harmadik nap

Hegyalja Fesztivál - Hegyalja 2006 – Harmadik nap

Érezhetően alakul. A vég kezdetét már mindenki érzi, ennek megfelelően igyekszünk mi is mint mindenki a legtöbbet megnézni, meghallgatni, ott lenni, hiszen a Hegyalja fesztivál 2006-ban a finisébe érkezett.

A hangulat a tetőfokára hágott tegnap este, ez biztos és ennek az utózöngéit lehetett látni egész hajnalig tartó kicsattanó partyban és egy kisebb málőr miatt volt olyan koncert is amelyik csak másfél órával a meghirdetett idő után léphetett fel, hajnali kettő magasságában...a kérdés az hogy mi örüljünk hogy azért végül is felléphettek, miután a marcona biztonságiak kivágtak mindenkit hogy elmarad?
Sajnos a szervezés nyilvánvaló fogyatékosságai már az első naptól kezdve kísérnek minket de a Mystery Gang koncertjénél ez már kicsit dühítő volt. Nem baj ,nem a mi feladatunk ezt eldönteni,koncert volt,jó volt,pezsgett az emberek vére és ez a lényeg. A tegnapi nap alapvető egyik nagy felfedezés volt hogy meglátogattuk a városi strandot ami nem több mint 10 perc sétára van a kempingtől. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek hogy menjen el oda, nagyon sokat segít átvészelni a nappali tikkasztó hőséget, a part homokos, kiváló iszapbirkózásokat látni és persze minden-minden, ami kellhet egy nagy pihenéshez hogy aztán újra kezdődjön este minden. Egyszóval a strand tízpontos skálán-közös megegyezéssel-11,23 pontot kapott!

Hegyalja Fesztivál - Hegyalja 2006 – Harmadik nap

A koraesti program a Gouranga sátornál kezdődött ahol napi kétszer osztanak friss, meleg ételt, ezt nem szabad kihagyni! Az időjárás is segített Jamie Winchester & Co.-nak mert sajnos este eleredt az eső, ezért is sokan választották a fedett Malátabárban lévő koncertet ahol iszonyatos tömegnek köszönhetően új megvilágítást nyert a tömeg,idő, tér effektus,persze horribilis mennyiségű áthatolhatatlan cigarettafüsttel. A Jim Beam sátorban a Hiperkarma ténykedését kísértük figyelemmel, ahol ugyancsak - nem ismeretlen bandáról lévén szó - az embertömeg lassan masszávvá simult.. sajnos ezt így nem lehet élvezni!Amúgy a koncert klassz volt, a jobb számok megvoltak, a srácok élvezték, de a Heaven Street Seaven-t már nem vártuk meg, arra nem volt oxigénpalackunk. Közben a szemben lévő Pepsi színpadon is történtek a dolgok és nagy előnye hogy nyitott! Fellépett itt az underground metál zene hőse .Az IHM,a The Idoru, Insane és a Superbutt. Összességében jók voltak,voltak nagy zúzdák,fejbólogatások meg minden ami kell egy metál színpad képéhez!Itt még később felléptek Akkezdet Phiai, Fhészek, Az idő urai crew. A nagyszínpadon is zajlottak a nagy dolgok. Étvágygerjesztőnek Disco Expressz, ahol -mint a pálinkánál- a könnyünk kicsordult,utána négy ütemre Sub Bass Monster, majd a Depresszió metálkodott. Kiváló koncertek voltak,nagyon élvezte a közönség őket. Nos, utána a Hooligans fiúk jöttek, sajnos őket nem tiszteltük meg sokáig jelenlétünkkel, de biztos jó volt a repertoárjuk. Ami utána következett az a NAGYBETŰS ROCK &ROLL, kompromisszumok nélkül. Ekkorra már mindenki átvedlett a Motörhead szerelésbe, a fesztivált elözönlötték a motorok, a fekete Sacriface-os poló egyen-viseletté vált. Gyors behangolás, gyors sör és kezdődjön! A hangulat eszméletlen,mindenki áll és nyitott szájjal lesi Lemmyéket akik pusztító hangorkánt zúdítottak ránk.Fantasztikus, feledhetetlen koncert volt ez,mindenki elégedetten távozhatott.A Motörhead jött, játszott és megyőzött mindenkit arról hogy a rock&roll az ösztöneinkben van. Aki ezt kihagyta, nem volt tisztában a cselekedetével!

Hegyalja Fesztivál - Hegyalja 2006 – Harmadik nap

A DeWalt sátorban folytatódott a metálkodás ,először Kalapács Józsi vezetésével majd a Cool Head Clan vetette fel egy gitár sikálás ötletét. Nem volt megállás. Illetve de. Sajnos a szervezés nem tudta áthidalni hogy a világhírű lemezlovas ne a "fantasztikusan jó" Multiceféban lépjen fel. Zsúfoltság, tömeg, ideges emberhad,aki effektíve nem juthat be a buliba, katasztrófa a szervezés. Félórás sorban állás után bent vagyunk, már baj nem lesz. Moccanni nem lehet-egy drum&bass bulin!!! A buli hatalmas, a zene kiváló, egye fene, érdemes volt kivárni. Utána még akik bírták Palotai & Co. zenéjére rázhatták magukat pirkadatig. És lezárásnak a Mystery Gang. Nos. Hmm...A szervezés totális, végleges,apokaliptikus csődje volt. Nem baj, kivártuk! Érdemes volt,ezek a srácok nagyon felpezsdítették a hangulatot!!

Hajnalban irány haza,fetrengők kikerülése, utolsó sör ivása, sátor kinyitása, fogmosás iránti vágy leküzdése...ALVÁS!

Thx for Sepu & Marci

Ferenczi Attila

2006. 07. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2006. 07. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Hegyalja 2006 – Harmadik nap cikk képei
Hegyalja Fesztivál - Hegyalja 2006 – Harmadik napHegyalja Fesztivál - Hegyalja 2006 – Harmadik napHegyalja Fesztivál - Hegyalja 2006 – Harmadik napHegyalja Fesztivál - Hegyalja 2006 – Harmadik napHegyalja Fesztivál - Hegyalja 2006 – Harmadik nap