Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

8. születésnapját ünnepelte a Groovehouse

Groovehouse - 8. születésnapját ünnepelte a Groovehouse

Egy belvárosi szórakozóhelyen került sor a bulira, ahol rajongóikkal együtt szórakozták át az éjszakát Judyék. Nemcsak a 8. szülinap volt az apropója az összejövetelnek, hanem annak a díjrengetegnek a megünneplése is, amely idén érte a Groovehouse-t. Viva Comet Legjobb együttes kategória, Popcorn, illetve Bravo Otto díj.

Fellépésekben, utazásokban, díjakban, slágerekben igen gazdagon telt az elmúlt nyolc év, erről láthattak egy izgalmas összeállítást az ott lévők. Megtudhattuk például, hogy Judy milyen jól utánozza Szandit, mennyit változott a GH az elmúlt nyolc évben, valamint azt is megnézhettük, hogy hogyan is indult 1998-ban a Groovehouse, Szűcs Judit akkor már jól ismert dalával a „Ha táncolsz velem”-mel. Természetesen a rajongók is kedveskedtek Zsoltiéknak ajándékokkal, akiknek rengeteget köszönhetnek. Az alkalmi műsorvezető Kisó volt, aki élvezte a hálás feladatot.

Groovehouse - 8. születésnapját ünnepelte a Groovehouse

A műsor természetesen egy fergeteges Groovehouse koncerttel zárult, ahol öt taggal egészült ki (köztük Markkal, aki a vokálban erősített) a Groovehouse, előadtak minden lemezükről egy-egy sikerdalt. Felcsendült a „Hajnal”, a „Ha újra látom”, az „Ébredj mellettem” és persze az új sláger a „Szívvel lélekkel” is. A dalt egyébként sokan már most az év slágerének aposztrofálják.

Jónap Tamás

2006. 07. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 07. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
gatyapupi 2006. 07. 24. 18:30
legszívesebben megsütnék nekik egy nagy büdi barna születésnapi kanyarkolbászt, frissen a kanálisból halászva...mmm...:)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

8. születésnapját ünnepelte a Groovehouse cikk képei
Groovehouse - 8. születésnapját ünnepelte a GroovehouseGroovehouse - 8. születésnapját ünnepelte a GroovehouseGroovehouse - 8. születésnapját ünnepelte a Groovehouse