Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Fenyő Miklós koncert ismét sztárvendégekkel

Fenyő Miklós - Fenyő Miklós koncert ismét sztárvendégekkel

Fenyő Miklós a mai magyar könnyűzenének egyik legkiemelkedőbb alakja. Nevét mindenki korosztálytól függetlenül ismeri, az általa írt számok az ország legnagyobb slágereivé nőtték ki magukat. Az egykori Hungária együttes megalapítója és frontembere a mai napig az egyik legfelkapottabb művész az igényes könnyűzene világában.

Koncertjei rendre megtöltenek minden helyszínt, sőt, allandó nyárvégi koncertjére - mely idén augusztus 26-án kerül megrendezésre a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon -, általában már elővételben elfogynak a jegyek.
A nemrég bemutatott Aranycsapat című musicalre, valamint a labdarúgó világbajnokságra való tekintettel az idei koncert részben az énekes kedvenc sportága, a futball jegyében zajlik majd…

Fenyő Miklós - Fenyő Miklós koncert ismét sztárvendégekkel

A koncerten Miklóst a Fenyő Gyöngye zenekar kíséri, amely fiatal profi muzsikusokból áll, és természetesen a teljes Fenyő-életművet bármikor képesek előadni. A színpadi show-t a Jampi Angyalok tánccsoport színesíti, akik szintén állandó partnerei Fenyőnek, s természetesen nem maradhat el a Csacska Macska vokál, akik a tökéletesebb hangzást hivatottak szolgálni.

A tapasztalatok alapján egy Fenyő-koncert fergeteges hangulatot varázsol, a teljes közönség egy emberként táncol és énekel minden dalt, így idén is bizonyára hallható lesz a Limbó Hintó, a Rock and Roll Party, a Hotel Menthol, a Csavard fel a szőnyeget, és az összes többi híressé vált Hungária és Fenyő Miklós sláger.

Megszokhattuk, hogy a koncerteken mindig sztárvendégek színesítik a produkciót. Idén sem lesz másképp, az est két vendége Dolly és a Bon-Bon.

A koncert időpontja: 2006. augusztus 26. szombat, este 8 óra
Helyszíne: Budapest, Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Jegyek kaphatók az ismert jegyirodákban!

Jónap Tamás

2006. 07. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 07. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
gatyapupi 2006. 07. 30. 12:31
nah képzeljétek, hogy megjártam a múltkor... voltam egy céges karácsonyi bulin, a főnök jóarc volt és meghívta a Hungáriát meg nagyon finom magyaros halászlé is volt. Szóval tök jó hangulat, röpködtek a poénok a kollégákkal, még egy kis fingóverseny is befigyelt:D:D:D Na de a hal valahogy nagyon meghajtott... éreztem, nincs menekvés... a budit elfoglalta valami dagadt titkárnő a HR-osztályról... nagyon para volt, kérdem Bélát a kollégámat, mit lehetne tenni... ő azt mondta, szarjak a fenyő alá. Hát én oda szartam a Fenyő alá, hát mit mondjak, nem túlzottan örült neki :D:D:D:D
2006. 07. 30. 13:40
:-)
gatyapupi 2006. 07. 31. 18:40
:) ez persze fikítv... de most megyek szarni
ati 2007. 06. 03. 11:48
ratyi az oldal

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Fenyő Miklós koncert ismét sztárvendégekkel cikk képei
Fenyő Miklós - Fenyő Miklós koncert ismét sztárvendégekkelFenyő Miklós - Fenyő Miklós koncert ismét sztárvendégekkel