Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sebők Anikó: Emléklap és lemez

C'est La Vie - Sebők Anikó: Emléklap és lemez

Sebők Anikó munkássága a popzenében Magyarországon innen és túl, a zenei kulisszák igazi dzsungeleiben, a pályatársak és a média álszentségében, a felszínre kerülések nehezségei közepette embernek és kedves jellemnek maradni...

...az utókorra maradt zenei anyagoknak a felszínre segítése - erről szól a www.jeta.hu weboldal, amely máig megőrzi az egy éve 27 éves korában elhunyt énekesnő emlékét.

Sebők Anikó a C'est la Vie együttesben tűnt fel. Tele volt tervekkel. Élete utolsó napjaiban énekesi pályája legfontosabb megmérettetésére - fellépésekre, lemezkiadásra - készült. Aznap halt meg, amikor először akarta bemutatni új arcát a közönségnek.

Egy éve nincs már közöttünk, az énekesnő új zenekara, a JetA azonban a már folyamatban lévő lemezt - Anikó tiszteletére - befejezi. Az album egyik dala, a "Két emelet között", valamint a hozzá tartozó videoklip már elkészült, látható a VIVA-n, a munka eredményeként pedig a múlt felvételei a jövő zenéi lesznek a jelenben - hamarosan egy CD formájában is.

Gab

2006. 08. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2006. 08. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sebők Anikó: Emléklap és lemez cikk képei
C'est La Vie - Sebők Anikó: Emléklap és lemez