Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sziget 2006: Elkezdődött?

Sziget - Sziget 2006: Elkezdődött?

Ideálisnak mondható klimatikus körülmények között indult el az első nap. Majdnem minden a helyén volt, 1-2 félkész bazár és italpultot leszámítva, melyek késő estére már működésbe léptek. Az emberek nyugodtak és kipihentek, még.

Óriási sikernek örvend a Silent Disco, amiben végülis semmi extra nincs, a vezetéknélküli technika adta lehetőségeken túl. A rock szerelmeseit idén "szétválasztották" több helyszínre. Külön Zúzda színpad működik, fiatal, főleg numetal-ba hajló bandákkal, létezik már Rockinform színpad is déltől, három órán keresztül, és természetesen idén is működik a többnyire teltházas HammerWorld színpad.

Sziget - Sziget 2006: Elkezdődött?

A Szigetet végig étel illatok árasztják el, ami még mindig jobb, mint a higiéniás műanyag dobozok által keltett jellegzetes bűz, de a tömény füstölthúsok és egyéb ínyencségek még a jóllakottakat is vásárlásra késztetik.

Jobb helyet kapott a Jazz színpad, valamint a Tálentum színpad is. Elmondható, hogy idén minden jelentősebb helyszínt a szigeti "főútról" közvetlenül el lehet érni, vagy csak bele lehet nézni, fülelni a betonútról, hogy épp ki próbálkozik előadni magát.

Sziget - Sziget 2006: Elkezdődött?

Minden színpad egyenlő arányban sok érdeklődőt vonz, és valamikor a világzenére pl. többen kíváncsiak, mint a nagyszínpadi előadókra, amin abszolút nem csodálkozom. A Szigeten belül így sok kis "szigetecske" jött létre, és vannak arcok, akik ki sem mozdulnak az egyes zenei környezetükből. Sokan bolyonganak "csak úgy", és ha valaki nem bírná a sok gyaloglást, közlekedhet biciklivel is, melyet ingyenesen őriznek, jónéhány perc sorban állást követően.

A következő napokra esőt jósolnak, így a sátorral fedett színpadok környékén várható majd nagyobb dugó.

Gab

2006. 08. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2006. 08. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sziget 2006: Elkezdődött? cikk képei
Sziget - Sziget 2006: Elkezdődött?Sziget - Sziget 2006: Elkezdődött?Sziget - Sziget 2006: Elkezdődött?