Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új nagylemezzel jelentkezik Szandi

Szandi - Új nagylemezzel jelentkezik Szandi

Szeptember végén kerül a boltok polcaira Szandi új nagylemeze. A korongról ízelítőként a „Szerelmes szívek 2006" című sláger jelent meg elsőként kislemezen. A Fenyő Miklós által írt nóta, nem csak az énekesnő 1991-es önálló albumának címadó dala volt, hanem az azonos néven bemutatott mozifilm címe is, amire az adott évben több, mint egymillión voltak kíváncsiak.

Az egykori sikerdal teljesen új stílusban a 2006-os trendnek megfelelően szólal meg. A „Szerelmes szívek” a maxilemezen négy különböző változatban hallható, a rádió verzió DJ Harmath munkája, a második és a harmadik verziót, azaz a rádió- és a club mixet, Spigiboy és DJ Ghost követte el. A negyedik track az ifjú feltörekvő lemezlovas Deejay Sampler club változata. Szandi új albumának munkálataiból már csak az utolsó simítások vannak hátra, a zenebarátok szeptember végén kézbe vehetik és meghallgathatják az új zenei anyagot. A lemezre a Szerelmes szívek mellett, olyan népszerű nóták kerültek fel, mint az Álmodozás, Tinédzser l'amour, Visszavár egy szív, Jódli-dili, Minden percem a szerelemé vagy a Vaja Con Dios Neh nah nah nah című slágere.

Radics Gábor

2006. 08. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

R.G. 2006. 08. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Gabi25 2006. 08. 11. 12:57
Szevasztok ! A dalt most hallottam a rádióba, király lett szerintem, jól tették az illetékesek, hogy leporolták a dalt. Már csak arra leszek kiváncsi, hogy a nagylemez is ilyen jó lesz-e, mint ez a kislemez-dal. A cikk is jó, gratukla.
Vendég 2007. 09. 20. 16:16
nagyon kira a számod.így tovább!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új nagylemezzel jelentkezik Szandi cikk képei
Szandi - Új nagylemezzel jelentkezik Szandi