Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Versenyt hirdet a Unique!

Unique - Versenyt hirdet a Unique!

A Unique zenekar egy Magyarországon eddig egyedülálló versenyt hirdet meg, melynek lényege, hogy az önfegyelem és állóképesség határait feszegessük. A Campona parkolójában megrendezendő eseményre szeptember 16-17-én kerül sor. Állj ki magadért te is!

Szabályok:
A versenyre benevezett versenyzők egy 60 x 40 cm-es téglalap alakú területen egymás mellett felállnak, és a verseny teljes időtartama alatt elmozdulás nélkül állnak. A verseny során erről a területről elmozdulni, kilépni nem szabad, az a versenyből történő kiesést jelenti. A verseny maximum 36 órán át tart, és végül az a versenyző nyer, aki a legtovább bírja az állást. Csak a szervezők által biztosított ásványvizet és müzli szeletet lehet fogyasztani a verseny közben. Versenyző a versenyt bármikor abbahagyhatja azzal, hogy elhagyja versenybeli helyét, de ez egyben a verseny feladását jelenti. Versenyző a verseny során a WC-t nem használhatja, alapvető higiéniai követelményeknek köteles megfelelni. A versenyt az a versenyző nyeri, aki legtovább marad állva, a Versenyszabályzatban foglaltak betartásával.

Unique - Versenyt hirdet a Unique!

További szabályok a www.tex.hu és a www.uniquemusic.hu oldalon megtalálhatóak lesznek.

Főnyeremény: 1.000.000 Ft, valamint egy két személyre szóló japán utazás!

Közel egy éve új arculattal jelentkezett a Unique, amelyet már a "Másvilág" mondvalója határozott meg. Az új arculat fontos eleme a kendó. A japán kultúra szerves részét képező kendóban mint harcművészeti ágban - amely mintegy vizuális összefoglalása a "Másvilág" mondanivalójának - jelen vannak azok az értékek, amelyekre kifejezetten felhívja a Unique a figyelmet: belső harmónia, akaraterő, önfegyelem, harc. Színpadi megjelenéseik során, bemutatkozó klipjükben ("Én") és a napokban debütált "Bölcsek útján" c. videójukban is megmutatkozik a "Másvilág" okozta változás. A "Másvilág" témakörére rímelve jött az ötlet, hogy az ország is bemutathassa állóképességét és kitartását! Erre ad lehetőséget az "Állj ki magadért" rendezvény, ahol a legkitartóbb embereket meg is jutalmazzák.

Szeptember 16-án este 21.00 órától a helyszínen, Unique "Másvilág" lemezbemutató koncert lesz!

Jónap Tamás

2006. 08. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 08. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Versenyt hirdet a Unique! cikk képei
Unique - Versenyt hirdet a Unique!Unique - Versenyt hirdet a Unique!