Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Korál: ne állj meg Soha!

Korál - Korál: ne állj meg Soha!

A Korál együttes eddig megjelent nyolc nagylemezével minden kétséget kizáróan a magyar zenei történelem kiemelkedő mérföldköve lett. A legendás zenekarról az elmúlt időszakban nem sokat hallhattunk, de most újra színpadra állnak és augusztus 25-én a Kisstadionban koncerteznek!

Az együttes jól ismeri a Kisstadion színpadát, hiszen ötéves születésnapjukat is ott ünnepelték, majd tizenkét év szünet után ott léptek újra együtt színpadra. A teltházas koncert hatalmas siker volt, felejthetetlen élmény volt a Korál rajongóinak olyannyira, hogy DVD-n is megjelent Maradj velem! címmel. Ezt sikert megismételték ugyanott hat évvel ezelőtt, de a csapatot azóta nem láthattuk és hallhattuk együtt színpadon, így az augusztusi bulit már sokan várják nagy izgalommal…
A Korál azonban nemcsak múltidézésre készül, hanem egy új fejezetre is. A koncert előtt megjelenik legújabb albumuk, amelynek címe a koncert mottója is:

Ne állj meg soha!

Az album első kislemeze kereskedelmi forgalomba nem kerül, de a rajongók az éteren keresztül hallhatják, elsősorban a Sláger rádióban. Erre a Tükör által homályosan című dalon kívül a Korál egyik nagy slágerének, a Homok a szélben című dal szimfonikus átirata is felkerült.

2006. 08. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

móni 2006. 08. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Korál: ne állj meg Soha! cikk képei
Korál - Korál: ne állj meg Soha!