Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szerdától SZIN-esebb az élet

Fesztivál - Szerdától SZIN-esebb az élet

A Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) augusztus 23-24-25-26-án új helyszínekkel, nemzetközi sztárokkal, a hazai zenei élet krémjével, a SZIN tehetségkutató legjobbjaival és további kulturális és szabadidős eseményekkel várja látogatóit. A Tisza parti város Újszegedi Partfürdőjén rendezendő „ifinapok” már évek óta a legSZINesebb nyárbúcsúztató rendezvény a hazai fesztiválpalettán.

Négy nap alatt 6 zenei helyszínen majd’ 150 koncert (darabja 50 forintért!), további színházi-, sport-, szabadidős-, családi- és gyermekprogramok, valamint Civil Stand, Esélyegyenlőségi Park, SZINformatika Stage, Tolerancia Tábor és Magyar Parlament sátor is várja idén a Szegedi Ifjúsági Napok közönségét.

A SZIN idén számos nemzetközi sztárt vonultat fel programjában. Így Szegeden lesz a Transglobal Underground, a Toy Dolls, a The Tarantinos, a Covenenat, Adam Freeland, Tom Novy, Jerry Ropero, a Les Touffes Kretiennes és Mr. Lab!. A hazai fellépők között a SZIN-en lesz – mások mellett – az eredeti felállásában újra bemutatkozó Kispál és a Borz, a Belga, a Hiperkarma, a NEO, az Anima Sound System, az EmilRuleZ!, a PASO, a Besh o droM, a Ghymes.

Részletes programok a www.szin.org oldalon találhatók.

Jegyet Üdülési Csekkel is!

A SZIN rendezvényeire üdülési csekkel a Szegedi Ifjúsági Házban lehet bérletet és jegyet vásárolni elővételben augusztus 22-ig. A többi jegyértékesítési helyen egyelőre nem fogadnak el csekket, de a helyszínen, augusztus 23-tól, az Újszegedi Partfürdőn külön pénztár lesz azok számára, akik üdülési csekkel fizetnek.

Elővételben bérlet 7.500 Ft.
Elővételben napi jegy 3.500 Ft.

Helyszíni jegyárak:
Bérlet 8.000Ft.
0. nap 3.000Ft.
1. nap 4.000Ft.
2. nap 4.000Ft.
3. nap 4.000Ft.

fkriszta

2006. 08. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2006. 08. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szerdától SZIN-esebb az élet cikk képei
Fesztivál - Szerdától SZIN-esebb az élet