Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Katie Melua - dal a szakításról

Katie Melua - Katie Melua - dal a szakításról

Katie Melua dalba öntötte szakításának történetét! Legújabb szerzeményében, az ’It’s Only Pain’-ben volt szerelmére a The Kooks frontember, Luke Pritchard-ra és szakításuk pillanataira emlékszik vissza a fiatal énekesnő.

"It's only pain, it only hurt, I'm down on the floor where I've been before," vagy az "It's not easy to watch it die" sorok a pletykák szerint mind-mind szerelmi csalódására utalnak a dalban.

Katie Melua és Luke Pritchard még 2000-ben ismerkedett meg, annak idején ugyanannak a zeneiskolának a padjait koptatták. Kapcsoltuk 4 éven át tartott, szakításuk hátterében állítólag a fiatalok szakmai elhivatottsága állt, mindketten inkább a karrierjükre szerettek volna koncentrálni. Az ’It’s Only Pain’ az első Katie-dal kettejükről, de volt párját Luke Pritchardot sem hagyta hidegen ez a korszak, a ’You Don’t Love Me (Like I Love You)’ című The Kooks szám is állítólag Katie-ről szól.

Katie Melua - Katie Melua - dal a szakításról

Katie új dala, az ’It’s Only Pain’ hamarosan hallható lesz a hazai rádiók frekvenciáin, a dalhoz forgatott videóklip pedig a tervek szerint augusztus végére el fog készülni. Az ’It’s Only Pain’-t egyébként a szeptember közepén újrakiadásra kerülő ’Piece By Piece’ album Special Bonus Edition-ján lehet majd megtalálni több új Katie-szerzemény mellett.

fkriszta

2006. 08. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2006. 08. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Katie Melua - dal a szakításról cikk képei
Katie Melua - Katie Melua - dal a szakításrólKatie Melua - Katie Melua - dal a szakításról