Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kispál eredeti felállásban

Kispál és a Borz - Kispál eredeti felállásban

Ha nem is hosszú távra, de jó pár koncert erejéig újból eredeti felállásban koncertezik a Kispál és a Borz. A zenekar elsőként a Szegedi Ifjúsági Napok keretén belül látható és hallható "original" tagokkal, ahol természetesen a régi dalok kerülnek majd előtérbe.

Az eredeti Kispál és a Borz Brautigam Gábor (dob), Kispál András (gitár), Lovasi András (basszus, ének) tagfelállásban pár koncert erejéig most újra összeáll. A banda a régi dalokat veszi elő és hogy még jobb legyen a hangulat egy szintén őskövület, a kezdeti időszak basszusgitárosa, Ózdi Rezső is vendégszerepel a pár hetes turnésorozat néhány állomásán.

Lovasi András az alábbiakkal kommentálta az eseményeket: "Brautigam mostanában besegített a Kispál próbákon - ha Mike nem ért rá - és így jött az ötlet, hogy néhány koncert erejéig - mert vissza jöttek a régi ízek - kipróbáljuk milyen most játszani a dalokat az eredeti felállásban."

Kispál és a Borz - Kispál eredeti felállásban

A zenekar ebben a felállásban és a régi koncertrepertoárral, mely az első négy album anyagára épül, elsőként Szegeden aug. 24-én a SZIN-en mutatkozik be, majd aug. 29-én Pécsett, 31-én Budapesten, szept. 8-án pedig Debrecenben látható.

fkriszta

2006. 08. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2006. 08. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kispál eredeti felállásban cikk képei
Kispál és a Borz - Kispál eredeti felállásbanKispál és a Borz - Kispál eredeti felállásban