Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jön a dögös Beyoncé új albuma

Beyonce - Jön a dögös Beyoncé új albuma

Végre elkészült Beyoncé eddig talán legnagyobb várakozással fogadott új kislemeze, a "Déjà Vu"! Az aktuális "Check on It" című megaslágert követő felvétel az első kimásolt dal a csodás hangú énekesnő fantasztikus új szólóalbumáról, mely szeptember 4-én, a hölgy 25. születésnapján jelenik meg - stílusosan - "B'Day" címmel.

A kislemezdalban találunk hip-hop, old school és funky elemeket, ám meglehetősen modern feldolgozásban. Mindez a közreműködő sztárművészeknek köszönhető, köztük Beyoncé kedvesének, Jay-Z-nek, aki szerepel a dal "rap verziójában", továbbá a társproducer Rodney Jerkinsnek (Brandy, Destiny's Child, Michael Jackson, Whitney Houston) a remek zenei alapokért. A R&B/popzenei szupersztár második stúdióalbumának összes új dalát maga Beyoncé írta.

Beyonce - Jön a dögös Beyoncé új albuma

Beyoncé új lemeze a hölgy első szólómunkája a 2003-ban megjelent, debütáló többszörös platinaalbum után. A "Dangerously in Love" 2004-ben öt Grammy-díjat hozott az énekesnőnek, és a lemezből több mint 11 millió példányt adtak el világszerte. Az említett zenei kitüntetéssel Beyoncé rekordot állított fel: ugyanazon évben a legtöbb Grammy-t nyerte ezzel női énekesként. A "Dangerously in Love" és a "Crazy in Love" szintén slágerlista-történelmet írt, hiszen az album és a kislemez egyidejűleg volt #1 az amerikai és az angol listákon is, mely 1983 óta nem fordult elő. A színészi tehetségét is meg-megcsillogtató énekesnő legújabb filmje, a Dreamgirls is elkészül idén, mely december végén kerül majd a mozikba a tengerentúlon. Az igencsak ígéretes zenei háttérrel büszkélkedő alkotás igazán előkelő szereplőgárdát tudhat a magáénak: Beyoncé mellett Jamie Foxx, Eddie Murphy és Danny Glover is feltűnik a filmvásznon.

Beyonce - Jön a dögös Beyoncé új albuma

Addig is azonban itt van a Beyoncé születésnapi lemezét megelőző "Déjà Vu", amely a jóslatok szerint heteken belül legalább olyan babérokra fog törni, mint elődje, a Rózsaszín párduc-filmzene "Check on It".

Jónap Tamás

2006. 08. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 08. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 05. 24. 19:46
te vagy a legjobb

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jön a dögös Beyoncé új albuma cikk képei
Beyonce - Jön a dögös Beyoncé új albumaBeyonce - Jön a dögös Beyoncé új albumaBeyonce - Jön a dögös Beyoncé új albuma