Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Parádés karnevállal búcsúzott a nyár

Budapest Parádé - Parádés karnevállal búcsúzott a nyár

A fergeteges hangulatú Új Budapest Parádén félmilliónyi tömeg búcsúztatta a fesztiválnyarat. A megújult arculatú rendezvényen lehetett fesztiválozni, parádézni és karneválozni is. A nyárzáró rendezvény hivatalos afterpartyján 23 ezren táncolták át az éjszakát.

Gyermekükkel együtt guruló szülők, babakocsit maga előtt toló görkorcsolyás apuka, virtuózok és kezdő gurulók – összességében többszáz görkoris indította el az immár hetedik alkalommal megrendezett nyárzáró fiesztát. Az idén karnevállal és fesztivállal bővülő parádé öt- kilométeres útján hatalmas közönség – köztük az Andrássy úton lakó, ablakból kíváncsiskodó idősebbek - előtt vonultak a felvezető karneválozók: a toszkánai zászlózsonglőrök, hordón-vödrön-mosogatótálcán dobolók, a gólyalábas garabonciások, a szamba-, és salsatáncosok, a látványos lufiruhában táncolók.

A Parádé kamionjain összesen száznegyven Dj szórakoztatta a nagyérdeműt, s a Hősök terén színpaddá alakuló több kamionon - a Fesztivál keretében - tíz zenekar, köztük az Asian Dub Fundation lépett fel, hatalmas tömeg előtt.

A Parádé hivatalos afterpartyján, a Parádé Bónuszon egy helyen négy party várta a látogatókat, műsoron tizennyolc külföldi dj-vel – Japántól az Egyesült Államokig - és a hazai partyélet legjobbjaival.

Az Andrássy úton, a Hősök terén és a Felvonulási téren a kamionok után a takarítók vonultak végig és vasárnap hajnalra már csak az emléke élt a Parádénak. Rendkívüli eseményekről nem számoltak be a hírek. Idén egyedül a hivatalos tüzijáték maradt el, kegyeleti okokból.

Jónap Tamás

2006. 08. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 08. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
TELEPRAP 2006. 08. 27. 22:04
MEGKÉRTEK,DE NEM MENTEM EL A PARÁDÉRA.A SZIGETFESZTIVÁL SOKKAL JOBB :)
Dj Zetor 2006. 08. 29. 15:20
Különben is te mit keresnél a Bp Parádén?
TELEPRAP 2006. 08. 29. 20:22
ÍGY VAN,INKÁBB MENTEM RAP KONCERTRE HAVEROKKAL,MINT A MAJOMPARÁDÉRA :)
jocikám 2007. 01. 20. 15:18
szoszi birom a parádét

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Parádés karnevállal búcsúzott a nyár cikk képei
Budapest Parádé - Parádés karnevállal búcsúzott a nyár