Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Készül az új Bloc Party-album

Bloc Party - Készül az új Bloc Party-album

A Bloc Party - ha minden igaz - még idén ősszel új lemezzel tér vissza. A srácok idejük javarészét a stúdióban töltik, ahol a dalok többsége már rögzítésre került.

A csapat tagjai második albumuk címével kapcsolatban még nagyban titkolóznak, de annyit már elárultak, hogy jóval keményebb anyagra számíthatunk, melyen jóval több elektronikus zenei beütésű számot találhatunk majd.

„Ezúttal jóval nyitottabbak voltunk az ötletek szintjén, és láthatóan más irányba is mentünk el”- nyilatkozta Gordon Moakes, a banda basszusgitárosa. A dalok állítólag debütáló albumuk, a Silent Alarm megjelenése óta folyamatosan íródnak. A produceri munkálatokat az a Garrett "Jackknife" Lee látta el, aki a Snow Patrol, a Kasabian és az Editors albumainál bábáskodott. Jelenleg az anyag mixelési munkálatai folynak, de még mindig nem dőlt el, hogy melyik dalt választják ki az első maxira, sőt az album címét sem árulják el. Viszont egy-két dalcímre már fény derült, így a "Song for Clay", melyet az ismert Bret Easton Ellis novella "Less Than Zero” főszereplője inspirált , a "Sunday", melyen Moakes dobosként is bemutatkozik vagy a "Waiting for the 7:18" , ami egy bizonyos vonatról szól. A lemez megjelenésének pontos dátumát még nem tűzték ki, de a tervek szerint még az ősszel boltokba kerül a Bloc Party második korongja.

fkriszta

2006. 08. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2006. 08. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Készül az új Bloc Party-album cikk képei
Bloc Party - Készül az új Bloc Party-albumBloc Party - Készül az új Bloc Party-album