Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Keane frontembere elvonókúrán

Keane - A Keane frontembere elvonókúrán

A napokban hozták nyilvánosságra, hogy a Keane zenekar frontembere, Tom Chaplin súlyos alkohol - és drogproblémái miatt elvonókúrára kényszerült az elmúlt hetekben.

A Keane énekese hivatalos honlapjukon tudatta rajongótáborával számos koncertjük lemondásának valós indokát. Mint ismeretes, ebben a hónapban több fellépését is elhalasztott a Keane, többek között lefújták az Edinburghbe, Dublinba és Ibizára szervezett koncertjeiket, sőt az észak-amerikai turné állomásai közül is jó párat frontemberük állítólagos túlhajszoltsága miatt. Tom Chaplin most vallotta be rajongóinak, hogy komoly alkohol- és drogrpoblémákkal küzd, melyre állítása szerint már szakszerű segítségre volt szüksége. Chaplin mindamellett hozzáfűzte: "Nagyon sajnálom, hogy a rajongóimnak csalódást kell okoznom, de számomra most sokkal fontosabb , hogy rendbe jöjjek és az idén még folytatni tudjuk a már elkezdett turnénkat."

Keane - A Keane frontembere elvonókúrán

Tom felépülésére egyébként máris jó jel, hogy alig egy hete az angilai V fesztiválon már színpadra is állt.

fkriszta

2006. 08. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2006. 08. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Baron 2006. 08. 28. 23:01
Nahát abbol a "puhányból" nem néztem volna ki, amugy csak a HÜLYÉK nyulnak droghoz. U.i. azért remélem sikerül leszoknia.
Doori 2006. 10. 20. 12:30
uhh..nem hittem volna hogy ő is..hát remélem leszokik hamar..
pancsi 2006. 11. 16. 19:18
hát, rem már tiszta:-)pussz
Vendég 2008. 03. 25. 18:55
Amy vagyok. Hogy Tom droghoz nyúlt, az nem puhányság, kedves Baron. Tomot váratlanul érte a nem várt szerencse, hogy a hangjára szüksége volt az embereknek. Sztár lett, és elindult a karrierje. Ez stresszel jár, sok izgalommal, idegeskedéssel, kimerültséggel, és zavart kelt a fejében, ha nem tudja a döntéseit korlátozni. Emberből van, és nem azért nyúlt szerintem droghoz, mert eszébe jutott, hogy ő még nem próbálta ki, hanem szerintem pont azért, mert ott, abban a percben, nem tudta renbe rakni a döntéseit. A helyzeti körülmények is kellenek ahhoz, hogy hozzányúljon, lelki gyengeség és zavartság, izgalom, döntésképtelenség. De, mivel Tom rájött, hogy a Keane helyzete romolhat, ha folytatja, ebből is látszik, hogy nem puhányságból tette. A drog, mint a cigaretta, mivel akkor elfelejtetett vele minden gondot, a következő alkalommal is segített neki, és így kezdett szép lassan rászokni. Különben is, Tom családi háttere a sztráság elött, nem arra utalt, hogy neveletlenül elkallódjon. Szóval csak a stressz miatt volt az egész. Ezt fel kell fognia, le kell küzdenie. A csapata támasza lehet, és mivel tudja, hogy a drog leépíti, szüksége van arra, hogy felhagyjon vele, mert elöbb utóbb a hangja is megsínyli, és a karrierjének fuccs. A drogról leszokás nehéz dolog, de ha van benne egy kis törődés a Keane iránt, le fog tudni szokni.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

A Keane frontembere elvonókúrán cikk képei
Keane - A Keane frontembere elvonókúránKeane - A Keane frontembere elvonókúrán