Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Csak jövőre lesz új Megadeth-album

Megadeth - Csak jövőre lesz új Megadeth-album

Minden korábbi terv ellenére, Dave Mustaine és zenekara nem képes időben befejezni új lemeze munkálatait, így az október 31-re meghirdetett új album a jövő év elejére, 2007. február - március hónapokra kerülhet a lemezboltok polcaira.

Most már biztos, hogy idén már nem jelenik meg a Megadeth várva várt albuma! Dave Mustaine a billboard.com-nak nyilatkozott erről először, mint állítja az eredeti október 31-i megjelenési dátum nagyon jól hangzott, amiről aztán mind a banda mind a kiadó részéről kiderült, hogy nem igazán tartható, így a jövő év elejére, 2007. február – márciusára tették át a lemezmegjelenést.

Megadeth - Csak jövőre lesz új Megadeth-album

“Általában 18 – 24 hónapra van szükségünk egy lemez elkészítéséhez, egyszerűen ennél hamarabb nem tudom az anyagot befejezni, úgy hogy meg is legyek elégedve vele.” – nyilatkozta Dave Mustaine.

A ‘United Abominations’ munkacímre hallgató új anyag várhatóan elég sok politikai felhangot fog hordozni, elég csak a címadó dalra gondolnunk, ami állítólag az ENSZ tehetetlenségére utal a különböző krízisekben, háborúkban. Dave Mustaine egyébként nemrég váltott kiadót, ez a korong lesz az első, ami a Roadrunner Records gondozásában lát majd napvilágot. Ahogy hírlik, a jövő év eleji albummegjelenést követően egy világkörüli turnéra indul a Megadeth, de pontos dátumot ehhez sem mernek most hozzáfűzni.

fkriszta

2006. 08. 31.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2006. 08. 31. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Csak jövőre lesz új Megadeth-album cikk képei
Megadeth - Csak jövőre lesz új Megadeth-albumMegadeth - Csak jövőre lesz új Megadeth-album