Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Radiohead koncert DVD-t ad ki

Radiohead - A Radiohead koncert DVD-t ad ki

A Radiohead hamarosan egy élő koncert DVD-t jelentet meg, melynek anyaga az idei koncertturnéjuk során került rögzítésre. Frontemberük, Thom Yorke, aki időközben egy szólóalbumot is piacra dobott, nyilatkozott erről a minap.

Hamarosan egy koncert DVD-re készülhetnek a Radiohead rajongói. A banda idei fellépéseik során készült anyagból fog szemezgetni a készülő DVD kiadványukhoz. Többek között rögzítésre került az észak-amerikai turnéjuk jó pár állomása, így például az Egyesült Államokbeli Bonnaroo Festivalon adott koncertjük.

Ennél többet még nem árult el a csapat frontembere, Thom Yorke, csak annyit, hogy egy 180 perces anyag már felvételre is került a DVD kiadványra. " Egy két és fél órás bulit nyomtunk közel 80 ezer nézős közönség előtt, akik szinte az elejétől a végéig kitartóan figyelték a koncertet. Szóval óriási volt." - nyilatkozta Thom.

Radiohead - A Radiohead koncert DVD-t ad ki

"Számos új dal előkerült, de játszottunk egy egyszerű zongorkísérettel előadott blokkot is, ami az egyik legfurcsább, de talán egyik legjobban sikerült bulink volt évek óta. Egy elég melankolikus este volt, amit aztán meg is örökítettünk. De jelenleg még dolgozunk az anyagon, sok újdonságot szeretnénk még rárakni." - fűzte hozzá az énekes.

fkriszta

2006. 09. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2006. 09. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Radiohead koncert DVD-t ad ki cikk képei
Radiohead - A Radiohead koncert DVD-t ad kiRadiohead - A Radiohead koncert DVD-t ad ki