Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Karányit dobta a nője

Karányi - Karányit dobta a nője

A fiatal elektro dj és zenész gurut, Karányi Danit az elmúlt héten publikált blogbejegyzése miatt dobta barátnője. Dani leírta, mennyire unalmas jelenlegi párkapcsolata és finom utalást tett arra, hogy várja lányok jelentkezését a mail címére.

A webnapló nézettsége pár nap alatt megugrott, rengeteg kommentet kapott a bejegyzés: felkínálkozó lányok és elítélő hozzászólások tarkítják jelenleg is az internetes oldalt. Dani elmondása szerint barátnője, akivel csak pár hete volt együtt, is egy barátnőjén keresztül értesült csak a botrányt kavaró írásról.
"Amit leírtam a blogomon, felvállalom, bár ezt a beírást inkább gegnek szántam. Biztosan tudtam, hogy lesznek majd jelentkezők, és engem elítélők is. Az ex-barátnőmmel végül is békében váltunk el."

A különc elektronikus zenész - akiről blogján keresztül többek közt az is kiderül, hogy mániákus cipőgyűjtő - naplója egyébként már korábban is éles viták színhelye volt, amikor például egy taxissal való vitáját írta meg, vagy amikor a futball-huliganizmusról publikált egy írást.

2006. 09. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Pet 2006. 09. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Karányit dobta a nője cikk képei
Karányi - Karányit dobta a nője