Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új album és DVD a Black Label Societytől

Black Label Society - Új album és DVD a Black Label Societytől

Zakk Wylde minden idők egyik legjobb gitárosa és csapata, a Black Label Society elkészítette új lemezét! Wylde a rockzene egyik legmeghatározóbb figurája, neve Ozzy Osbourne gitárosaként vált ismertté a 80-as években.

Zeneszerzőként olyan Ozzy albumokon működött közre, mint a No Rest For The Wicked, a No More Tears vagy a Ozzmosis. A Black Label Society eddig hét albumot jelentetett meg, melyekből több mint másfél millió példányt adtak el világszerte. A tavalyi Mafia album folytatása idén szeptember elején jelent meg immár a Roadrunner Records, hazánkban pedig a CLS Records gondozásában. A Shot To Hell című viselő új BLS korong producere a korábban a Soundgardennel, Ozzyval vagy a Red Hot Chilli Pepperssel dolgozó Michael Beinhorn volt. A keverés Randy Staub munkája, akinek a neve a Nickelback, a HIM vagy épp a Metallica lemezeiről lehet ismerős.

Az új albummal egy időben egy dupla koncert DVD is forgalomba kerül az Eagle Rock kiadó gondozásában, mely a neves gitáros, Zakk Wylde csapatának múlt évi európai turnéjának legérdekesebb pillanatait összegzi: egy párizsi és egy Londonban adott koncertjükön készült felvételek sorakoznak fel. A második korongon pedig backstage anyagok, egy a turnén rögzített rövidebb dokumentumfilm, három videóklip, valamint a Suicide Messiah, Fire it Up, In This River és a Suicide Messiah werkfilmje is helyet kapott.

Radics Gábor

2006. 09. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

R.G. 2006. 09. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új album és DVD a Black Label Societytől cikk képei
Black Label Society - Új album és DVD a Black Label Societytől