Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Katie Melua új maxija

Katie Melua - Katie Melua új maxija

Szeptember 11-én jelenik meg világszerte Katie Melua vadonatúj maxija, az ’It’s Only Pain’. A nagysikerű második korong a ’Piece By Piece’ speciális újrakiadása szeptember 25.-re várható.

Katie Melua 6 millió eladott lemezzel, és az európai lemezeladási lista top10-jében töltött fél évvel, jelenleg a legnépszerűbb női előadónak számít Angliában, mindkét albumával a debütáló ’Call Off Search’-el és a ’Piece By Piece’-el hosszú hónapokon át szerepelt a listák élén. A 10 héten át tartó teltházas európai turnéját több mint 150 ezren látták. A fiatal lány az elmúlt három hónapot az USA-ban töltötte, az Il Divo csapatával végigturnézta az Államokat, sőt számos nevesebb amerikai talk showban szerepelt, a The Today Show és a Good Morning America-nak köszönhetően ott is megismerhette a közönség. Angliába visszaérkezve azonnal elkészítette új maxiját. Az ’It’s Only Pain’-hez már le is forgatták a videóklipet.

A ’Piece By Piece’ bonus edition-je szeptember utolsó napjaiban jelenik meg világszerte, több új szerzeménnyel és egy bónusz DVD-vel, melyen egy az idei európai turnén rögzítésre került 80 perces exkluzív dokumentumfilm, a Nine Million Bicycles, az I Creied For You és a Spider’s web videóklipjei is felsorakoznak. Az eredeti album, a múlt ősszel boltokba került ’Piece By Piece’ csak Angliában másfél millió példányban talált gazdára, míg világszerte 3 milliót adtak el.

Az ’It’s Only Pain’ még az amerikai fellépéssorozat közben került rögzítésre a New York-i Manhattan Centre 4-ben. A közép tempójú dal végre egy másik oldalát mutatja meg az eddig főként melankolikus balladáiról ismert Katie-nek. A dal maxi verzióján az Abbey Road-i stúdióban felvett Beatles klasszikus ’Lucy In The Sky With Diamonds’ és az ’It’s Only Pain’ videóklipje található meg.

Radics Gábor

2006. 09. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

R.G. 2006. 09. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Katie Melua új maxija cikk képei
Katie Melua - Katie Melua új maxija