Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Boy George végigsöpörte New York utcáit

Boy George - Boy George végigsöpörte New York utcáit

Legutóbbi rendőrségi botránya után egy hét közmunkára, nevezetesen utcaseprésre kötelezte a bíróság Boy George-ot, aki a napokban teljesítette a feladatot New York utcáin. Bevallása szerint kifejezetten jól érezte magát utcaseprőként.

A Culture Club egykori énekese a legutóbbi rendőrségi esete után - amikor is tévesen értesítette a szerveket egy állítólagos betöréses lopásról - a helyi bíróság egy hét közmunkára, méghozzá New York utcáinak végigseprésére kötelezte. A feladatot a napokban teljesítette Boy George, akinek állítása szerint nagyon szórakoztató volt a munka.

"Nagyon kedvesen viselkedtek velem, igazán belefért az egész. "- mesélte az énekes.

Boy George - Boy George végigsöpörte New York utcáit

A rá jellemző módon egyedül egy dolog aggasztotta végig, hogy hogyan fog kinézni az utcaseprők narancssárga overalljában. Véleménye szerint sem a narancssárga, sem az overall nem áll neki jól, így ettől az egytől tartott, mint később kiderült, teljesen feleslegesen.

"Az emberek nagyon megörültek, mikor megláttak és nagyon kedvesek voltak hozzám. A lényeg, hogy jól végezd a munkád és netán még teát és mást is kapsz tőlük. Azt hiszem, New York most már olyan tiszta, hogy akár a vacsorát is el lehet fogyasztani a földről." - fűzte hozzá viccesen Boy George.

Az énekes egyébként újfent zenei terveit szövögeti, az elmúlt időszakban djként - így hazánkban is - és színházi darabban is feltűnt, de hamarosan stúdióba vonul, hogy új dalokon dolgozzon, többek között a 'Time Machine' című kislemezen.

fkriszta

2006. 09. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2006. 09. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Boy George végigsöpörte New York utcáit cikk képei
Boy George - Boy George végigsöpörte New York utcáitBoy George - Boy George végigsöpörte New York utcáit